range-maxillary

Dublu

  (2016)
Dublu
Gen film:
Drama
Regia:
Catrinel Dănăiață
Actori:
Nota IMDB: n/a (n/a voturi)
Durata:
Tara: romania

Dublu este o drama contemporana inspirata din intamplari reale, o productie cinematografica realizată de cei care au produs si filmul Domnișoara Christina.

„DUBLU” spune povestealui George,un arhitect aproape de succes cu o relație aproape eșuată și o viață aproape sufocantă. Când viața e un continuu dead line devii prizonierul propriei existențe.

Cu un scenariu scris de Alexandra Axinte și Catrinel Dănăiață și fiind regizat de cea din urmă, Dublu a câștigat o finanțare de 528.000 RON la sesiunea septembrie 2011 a concursului organizat de CNC.

„DUBLU” este un film septic, care vorbește despre depresie, izolare și lipsă de maturitate”, declară Catrinel Dănăiață. „Este inspirat din realitatea care ne înconjoară și mai ales din faptul că de cele mai multe ori detalii insignifiante din viață devin adevărate celule negre care ne transformă în persoane depresive și lipsite de apărare. Povestea lui George poate fi povestea oricăruia dintre noi. Mai devreme sau mai târziu criza vârstei de mijloc ne va lovi pe toți”, adaugă regizoarea aflată la primul lung metraj.

În rolurile principale: Dorian Boguță, Bogdan Dumitrache, Maria Dinulescu, Corina Moise.

În România filmul va avea premiera în cinematografe pe 17 iunie, película fiind distribuită de microFILM.

Lungmetrajul„DUBLU”, regizat de Catrinel Dănăiață, va avea premiera internațională în cadrul celei de-a 51-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Karlovy Vary (1-9 Iulie 2016).

Pelicula a fost inclusă în competiția „Eastofthe West”, secțiune dedicată regizorilor aflați la primul sau al doilea film. În cadrul competiției sunt incluse producții din Europa Centrală și de Est, Balcani, Grecia, Turcia, dar și din țări ale fostului bloc sovietic.

Program vizionare
Imagini
Dublu
Dublu
Dublu
Dublu
Dublu
Dublu
Dublu
Impresii, ganduri ...
Premiere
  • The Craft: Legacy

    The Craft: Legacy

    Gen: Groaza, Drama, Fantezie
    Program cinematografe