range-maxillary

Good Boys

  (2019)

Băieți buni

Good Boys
Gen film:
Comedie
Regia:
Lee Eisenberg, Gene Stupnitsky
Actori:
Jacob Tremblay, Molly Gordon, Will Forte, Retta, Lilrel Howery, Millie Davis, Midori Francis, Enid Raye Adams, Brady Noon, Chance Hurstfield, Keith L Williams, Vanessa Przada
Nota IMDB: n/a (n/a voturi)
Durata: 95 min
Tara: sua

Cât de rău poate să-ți meargă într-o zi?

Mințile creative care ne-au adus la cinema super-comediile Superbad, Pineapple Express și Sausage Party aruncă în joc o gașcă de puști de clasa a șasea, cu șanse maxime de a stârni hohote de râs ireverențios.

După ce a fost invitat la prima sa petrecere „de pupat”, Max, un puști de 12 ani (Jacob Tremblay, din Room), intră în panică pentru că nu știe să sărute.

Dornic să învețe rapid, Max, ajutat de bunii lui tovarăși, Thor (Brady Noon, Boardwalk Empire) și Lucas (Keith L. Williams, The Last Man On Earth) se decid să folosească drona tatălui lui Max, de care acesta nu are voie să se atingă, ca să spioneze (sau așa visează ei) un cuplu de adolescenți îndrăgostiți de vizavi de casa lui Max.

Dar, când treaba o ia razna de tot, și băieții reușesc să distrugă drona, începe nebunia.

Disperați să facă rost de alta înainte ca tatăl lui Max să se întoarcă acasă (Will Forte, The Last Man on Earth), băieții chiulesc de la școală și intră într-o avalanșă de decizii, una mai proastă ca alta.

Fură din greșeală o geantă cu droguri, se ascund de poliție, bagă spaima în niște adolescente (Molly Gordon, Life of the Party și Midori Francis, Ocean's Eight).

Comedia este produsă de Seth Rogen și Evan Goldberg (scenariștii comediilor Superbad, Pineapple Express și Sausage Party), prin compania lor, Point Grey, și James Weaver (Neighbors), de la Universal Pictures and Good Universe.

Scenariul le aparține lui Lee Eisenberg și Gene Stupnitsky (serialele The Office, Bad Teacher). Regia îi aparține lui Gene Stupnitsky.

Program vizionare
Imagini
Good Boys
Good Boys
Good Boys
Good Boys
Good Boys
Good Boys
Distributie
Jacob Tremblay
Jacob Tremblay
Max
Molly Gordon
Molly Gordon
Hannah
Will Forte
Will Forte
Max's dad
Retta
Retta
Lucas' Mom
Lilrel Howery
Lilrel Howery
Lucas' dad
Millie Davis
Millie Davis
Brixlee
Enid Raye Adams
Enid Raye Adams
Thor's Mom
Brady Noon
Brady Noon
Thor
Keith L Williams
Keith L Williams
Lucas
Impresii, ganduri ...
Premiere
 • Bloodshot

  Bloodshot

  Gen: Actiune, Drama, Fantezie, SF
 • Lassie Come Home

  Lassie Come Home

  Gen: Drama, Aventura, Familie
  Program cinematografe