range-maxillary

Acțiune umanitară, timp de două zile, la Patinoarul Areni

Patinoarul artificial Areni, din municipiul Suceava, găzduiește timp de două zile o acțiune umanitară deosebită, inițiată de un grup de suceveni din Diaspora, împreună cu oameni de bine din țară.

„Acțiunea „Darul sucevenilor” se desfășoară timp de două zile, la Patinoarul Areni, care a fost pus la dispoziție gratuit organizatorilor, în zilele de 20 și 21 decembrie, a anunțat viceprimarul Marian Andronache.

Cei care doresc să participe sunt așteptați între orele 15.00 – 20.00 cu hăinuțe, jucării, papuci și bănuți pentru cei mici.

Acțiunea umanitară are ca scop strângerea de fonduri în vederea organizării unei excursii la Gura Humorului pentru 75 de copii orfani de la Centrul Speranța.

În plus, sunt acceptate și donații de îmbrăcăminte, încălțăminte și dulciuri, care vor merge la Iași, la „Asociația Ama – zâmbet de copil”, urmând să fie împărțite copiilor bolnavi de la secția de Oncologie de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Sfânta Maria” Iași, precum și unor familii nevoiașe.

Vizitatorii Patinoarului Areni, care beneficiază de acces gratuit în cele două zile, vor avea parte și de program artistic, demonstrații de hockey și spectacole cu mascote.

Acțiune umanitară, timp de două zile, la Patinoarul Areni

Organizatorii evenimentului sunt Vasile Bolohan, Ana Diaconescu, Cristi Manole, Andrei Diaconescu, Darius Rafael, Iuliana Mereuță și Andrei Bacoș.

„Doar în județul Suceava sunt 1800 de copiii orfani. Sunt șocat... Haideți împreună să bucurăm măcar o mică parte din ei, vă implor. aptul c și asta cred că e deajuns. Ce facem aici nu e o laudă sau pentru a ne face cunoscuți – îmi e de ajuns că am mâini, picioare, sănătate, ochi să văd - ci e un lucru pe care îl putem și trebuie să îl facem, împreună!”, a spus Vasile Bolohan, unul dintre inițiatori.

Cosmin ROMEGA

Imagini
Acțiune umanitară, timp de două zile, la Patinoarul Areni
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere