range-maxillary

Aglomerație la „Târgul de Activități Extrașcolare” de la Shopping City Suceava

Prima ediţie a „Târgului de Activități Extrașcolare” s-a bucurat de succes datorită numărului mare de părinți și copii care au ales să descopere cele mai interesante și educative modalități de petrecere a timpului liber, discutând direct cu reprezentanții cluburilor, centrelor și asociațiilor prezente la târgul din incinta Shopping City Suceava.

În weekend, Shopping City Suceava a dat startul “Târgului de Activități Extrașcolare”, eveniment dedicat părinților și copiilor de toate vârstele, interesați să găsească cele mai atractive și benefice oportunități de dezvoltare personală și petrecere a timpului liber. Pe tot parcursul târgului, copiii au fost întâmpinați cu multe premii, competiții sportive, activități interactive, ateliere de creație, facepainting, animatori, baloane modelate și multe surprize din partea participanților.

Shopping City Suceava a pregătit o tombolă specială pentru toți copiii care au participat la târg, care s-au putut înscrie gratuit în cursa pentru marele premiu - o consolă Xbox One + Kinect.

Aglomerație la „Târgul de Activități Extrașcolare” de la Shopping City Suceava


Diversitate mare de oferte

Începând de sâmbătă 25 septembrie, părinții și copiii au avut ocazia de a discuta direct cu specialiştii din domenii diverse și de a alege împreună o activitate care poate deveni o pasiune pe viitor. Evenimentul a reunit în incinta centrului comercial centre de limbi străine (Club de studii asiatice România – China, Cristina Moroşan Educational Club), centre de tip afterschool (Smart School, Simply Kids), cluburi de arte marțiale (Aikido, Club sportiv Khi, Club sportiv Ryukay), dans (Bucovina Dance Studio), fotbal (ACS Luceafărul Bucovina), baschet (ACS Phoenix Suceava, Castorii Suceava), cursuri de bune maniere (Asociaţia Ideva), consiliere parentală și psihoterapeutică (Salvaţi Copiii Suceava, Help Autism, Codruţa Covaşă, Asociaţia Seva, Centrul Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică), public speaking (Asociația Psyvolution, Edumax) și multe altele. Toate au putut fi descoperite vizitând standurile special amenajate pe culoarul principal al galeriei, părinţii fiind încurajaţi să apeleze la reprezentanți pentru a afla toate detaliile despre domeniile de interes. În plus, cei mici au putut participa în mod gratuit, la o varietate de ateliere și activități interactive organizate la standurile din cadrul târgului.


Ateliere demonstrative

La standul magazinului Decathlon sucevenii au fost invitați să testeze trasul cu arcul, tenisul de masă, fotbalul, dar și alte jocuri sportive. Cei mici au fost încântați de activitățile distractive și educative la care au putut să participe alături de reprezentanții cluburilor sportive, descoperind frumusețea sportului în viața de zi cu zi.

În plus, în cadrul evenimentului Alexandria Librării a prezentat cartea “Majestatea Sa Șahul” a autorului Mihai Pânzaru, fiind organizate și câteva partide demonstrative de șah, coordonate de același autor. Pe toată durata târgului copiii au fost invitați să participe la ”Atelierul de bune maniere” organizat la standul Asociației IDEVA, unde au putu participa la jocuri de rol, concursuri de tipul “Așa da – Așa nu” sau oglinda bunelor maniere, sub îndrumarea doamnei profesor coordonator Margareta Lupașcu.

Aglomerație la „Târgul de Activități Extrașcolare” de la Shopping City Suceava

Asociația Psyvolution în colaborare cu Edumax - Centrul de dezvoltare personală și profesională a organizat ateliere de lucru demonstrative pentru copiii și adolescențiii care îşi doresc să-și dezvolte abilitățile de vorbit în public. Acestea se adresează atât copiilor din învățământul primar, gimnazial, liceal, cât și părinților care au fost invitați în audiență. Atelierele au fost conduse de profesori psihologi și pedagogi cu experiență și certificare de Competent Comunicator oferită de Toastmasters Internațional - Club de Public Speaking & Leadership" - Otilia Ivan Ţugui şi Lilioara Gherasim.


Spectacole de dans, arte marțiale și flashmob

Duminică, începând cu ora 12.00 pe zona de food a centrului comercial Shopping City Suceva a avut loc un spectacol de excepție cu demonstrații de arte marțiale susținute de clubul AIKIDO, gimnastică ritmică de la Școala Generală nr.3 - profesor coordonator Popovici Loredana Coca, demonstraţii de capoeira cu Grupul Copoeira Brasila sub îndrumarea profesor coordonator Moncea Constantin Emilian, gimnastică ritmică susţinuta de clubul sport Profesport - profesor coordonator Oana Paţă de la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, dar și spectacol de dans şi flashmob oferite de Bucovina Dance Studio, alături de dansatori invitaţi din străinătate, ca parte a Festivalului Antiviolenţă „Night Music”. Copiii au avut astfel ocazia de a observa în mod direct ce presupune fiecare activitate în parte pentru a opta pentru înscrierea la una dintre acestea.

Aglomerație la „Târgul de Activități Extrașcolare” de la Shopping City Suceava

Acest eveniment, “Târgul de Activități Extrașcolare” organizat de Shopping City Suceava a avut rolul de a stimula curiozitatea și interesul copiilor în diverse domenii de activități extrașcolare care să-i disciplineze și responsabilizeze. Totodată, evenimentul le oferă părinților o multitudine de oferte educaționale care să-i ajute să facă o alegere cât mai potrivită pentru dezvoltarea intelectuală și fizică a copiilor.

Imagini
Aglomerație la „Târgul de Activități Extrașcolare” de la Shopping City Suceava
Aglomerație la „Târgul de Activități Extrașcolare” de la Shopping City Suceava
Aglomerație la „Târgul de Activități Extrașcolare” de la Shopping City Suceava
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe