range-maxillary

Angela Zarojanu, considerată cea mai bună opțiune pentru Consiliul de Administrație al Teatrului „Matei Vișniec”

Desemnarea unui reprezentant al Consiliului Local în Consiliul de Administrație de la Teatrul „Matei Vișniec” va fi discutată în ședința de astăzi a Consiliului Local Suceava. Locul respectiv a rămas vacant după demisia lui Cornel Grosar, care a renunțat la funcția de consilier local la finele ședinței de CL din ianuarie.

„Sunt convins că un nou reprezentant din partea Consiliului Local poate aduce o altă dinamică în activitatea teatrală. Eu o susțin în continuare pe Angela Zarojanu. Voi ruga grupul de consilieri PNL și PMP să susțină această propunere, voi face apel și la celelalte grupuri de consilieri să fie de acord”, a anunțat ieri edilul sucevean.

Ion Lungu a spus că Angela Zarojanu are capacitatea și experiența de a aduce un alt dinamism în activitatea teatrală, să facă o strategie la teatru, să aducă lumea la spectacole.

„Am deplina convingere că poate să facă acest lucru. Având în vedere funcțiile pe care le-a deținut, de subprefect, viceprimar, consilier local, are expertiza necesară. Consider că e persoana cea mai potrivită și am rugat-o să se sacrifice pentru comunitate, pentru că activitatea de acolo este voluntară, nu are indemnizație”, a încheiat Lungu.

Imagini
Angela Zarojanu, considerată cea mai bună opțiune pentru Consiliul de Administrație al Teatrului „Matei Vișniec”
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe