range-maxillary

Antropologul francez Claude Karnoouh, din nou la Suceava, cu o nouă carte și o nouă provocare

La aproape doi ani de la ultima întâlnire cu prietenii și cititorii săi din Suceava, antropologul francez Claude Karnoouh vă provoacă de această dată la o dezbatere incomodă pe marginea unei genealogii a globalizării, cu prilejul lansării volumului de eseuri ”Pentru o genealogie a globalizării. Eseuri critic-filosofice ale unui sceptic în acțiune” (apărut la Alexandria Publishing House în octombrie 2016).

Evenimentul, organizat de Alexandria Publishing House și Alexandria Librării împreună cu Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, va avea loc miercuri, 17 mai 2017, ora 16.00, în Aula din Corpul E, în cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava.

Invitați speciali la acest eveniment vor fi prodecanul Facultăţii de Istorie, Conf. Univ. Dr. Florin Pintescu și Conf. Univ. Dr. Dan Ioan Dascălu, din cadrul Facultății de Istorie și Geografie, care îl vor introduce pe autor prin scurte considerații asupra cărții lansate în cadrul evenimentului și vor invita pe cei prezenți să ia parte la dezbaterea de idei.

Antropologul francez Claude Karnoouh, din nou la Suceava, cu o nouă carte și o nouă provocare

Înființată la mijlocului anului 2007, Alexandria Publishing House face parte din grupul de firme cu capital integral autohton Alexandria Group, alături de unul din cele mai importante lanțuri de librării reunite sub un brand românesc, Alexandria Librării. Alexandria Publishing House își propune să reunească în colecția “Gândește”cele mai importante cărți care au schimbat omenirea.

Imagini
Antropologul francez Claude Karnoouh, din nou la Suceava, cu o nouă carte și o nouă provocare
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe