range-maxillary

Aproape 600 oferte, vineri, la Bursa generală a locurilor de muncă

Bursa generală a locurilor de muncă, eveniment în cadrul căruia au confirmat prezența 76 de angajatori, cu o ofertă de aproape 600 de posturi, va avea loc vineri, 20 aprilie, la Iulius Mall Suceava, parter, zona liftului panoramic, începând cu ora 10.00.
Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Suceava. Organizatorii se așteaptă ca în zilele următoare oferta să devină și mai consistentă.
Bursa generală a locurilor de muncă se va desfășura simultan, de la ora 10.00, la Suceava (în Iulius Mall), dar și în Fălticeni, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc (la sediile locale ale AJOFM), fiind cel mai important târg de joburi de peste an.
Pînă acum, bursa a înregistrat un număr de 586 de locuri vacante la nivelul județului, din care 324 posturi sunt scoase la concurs în Suceava, 65 la Fălticeni, 135 la Rădăuți și 62 la Cîmpulung Moldovenesc.
De asemenea, vor fi prezenți cel puțin 76 de angajatori, 30 confirmând deja prezența la bursa din Suceava, 10 la bursa din Fălticeni, 12 la bursa din Rădăuți și 24 la bursa din Cîmpulung Moldovenesc.
Cele mai multe locuri vacante la nivelul judeţului sunt în domeniile construcţiei, comerțului, colectarea și tratarea deșeurilor, hoteluri și alte facilități de cazare, prelucrarea lemnului, iar printre domeniile nou apărute organizatorii au menționat silvicultura și fabricarea autovehiculelor de transport rutier. Cele mai căutate calificări sunt cele de dulgher, fierar betonist, zidar, sudor, prelucrător sticlă la țeavă, ospătar sau bucătar.

Aproape 600 oferte, vineri, la Bursa generală a locurilor de muncă


La capitolul studii superioare, se caută inginerii cu specializări în calculatoare, construcții și mecanică, precum și economiștii. La nivelul județului Suceava, în cele patru locații ale bursei, oferta pentru nivelul superior de studii ajungea la 39 de posturi.

Aproape 600 oferte, vineri, la Bursa generală a locurilor de muncă


Bursa din acest an găzduiește ofertele firmelor care instruiesc gratuit persoanele interesate de domeniul antreprenoriatului și finanțează idei promițătoare de afaceri non-agricole în mediul urban. Centrul Militar Județean se alătură cu oferta de calificare în profesiile militare. Participanții, atât angajatori cât și candidați pot solicita orientare în carieră și informații de la consilierii noștri specializați în asistare personalizată a candidaților și relații cu angajatorii.
„Alături de oferte de locuri vacante pe plan local, persoanele interesate vor putea solicita consiliere pentru a obţine un contract de muncă în străinătate şi suport în vederea relocării, prin rețeaua EURES a serviciilor publice din Europa”, a precizat directorul executiv al AJOFM Suceava, Dănuț Mihai Burgheaua.

Imagini
Aproape 600 oferte, vineri, la Bursa generală a locurilor de muncă
Aproape 600 oferte, vineri, la Bursa generală a locurilor de muncă
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere