range-maxillary

Ateliere de joacă Lego - orășelul Brickenburg , la Shopping City Suceava

Shopping City Suceava invită copiii să descopere orășelul Brickenburg Expo, în perioada 11 – 13 mai 2018. Cei mici sunt așteptați să descopere lumea fascinantă a jocurilor lego într-un cadru special amenajat, la Shopping City Suceava, unde vor putea să admire cele mai originale şi complexe constructii realizate din milioane de piese lego realizate de membrii Asociației Brickenburg, precum și seturi deosebite produse de-a lungul timpului de cel mai mare producător de jucării.

În cadrul expoziţiei vor avea loc şi ateliere de joacă unde copiii își pot pune creativitatea în valoare şi se pot juca gratuit, exclusiv cu piese de construcție lego. Atelierele de joacă pun la dispoziția copiilor piese originale Lego, încurajându-i pe cei mici să construiască în echipă.
În spațiul de joacă pot avea acces în mod gratuit copiii cu vârsta peste 3 ani. Copiii cu vârsta între 3 – 5 ani vor intra împreună cu unul dintre părinți sau tutori, pentru a fi supravegheați. Fiecare copil poate petrece în cadrul atelierului de joaca o oră pe zi. Este necesar ca părinții care își lasă copiii în spațiul de joacă să ofere un număr de telefon valid și o adresă de e-mail pentru contactare în caz de necesitate.
Atelierele de joacă au loc în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, între orele 10:00 – 20:00, în zona magazinului Pepco. În spațiul atelierelor de joacă se pot juca simultan maximum 30 de copii.
Grupurile organizate se pot programa la numărul de telefon: 0330 401 850 int 4.

Ateliere de joacă Lego - orășelul Brickenburg , la Shopping City Suceava

Imagini
Ateliere de joacă Lego - orășelul Brickenburg , la Shopping City Suceava
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere