range-maxillary

Călătorie cu balonul virtual la Shopping City Suceava

În perioada 31 mai – 9 iunie 2019, Shopping City Suceava te așteaptă să explorezi lumea de la înălțime cu VR Balloon, un eveniment unic în România!

Shopping City Suceava a pregătit un eveniment inedit pentru clienții centrului comercial.

Timp de 10 zile, vizitatorii centrului vor avea ocazia să experimenteze senzația unui zbor cu balonul. Oricine și-a imaginat vreodată cum ar fi să zboare cu un balon cu aer cald, cum ar fi să simtă adrenalina și emoțiile unui zbor cu balonul, dar să aibă, totodată, siguranța unui zbor liniștit și sigur are acum șansa ia parte la o experiență virtuală care transformă visul în realitate.

VR Ballon este un simulator virtual care, odată ce ai urcat la bord, te poartă prin cele mai spectaculoase locuri din lume, senzația fiind cât se poate de reală.

Creat dintr-un balon cu aer cald real, VR Balloon îți stimulează mintea și simțurile într-o experiență virtuală de neuitat.

Suspendat la doar 15 cm de pământ, simulatorul virtual îți permite să experimentezi senzațiile, emoțiile și adrenalina unui zbor real cu balonul cu aer cald. Sistemele de zbor de la bord au fost adaptate în așa fel încât să permită controlul jocului prin comenzile arzătorului.

La fel ca în realitate, călătoria începe când tragi de comutator pentru ca arzătoarele să umple balonul cu aer cald. Odată ce arzătoarele au fost activate, încet, balonul începe să plutească, fiind gata să-ți dezvăluie cele mai spectaculoase locuri din lume.

O astfel de experiență virtuală îți stimulează mintea și simțurile într-o aventură extrem de realistă. Senzația este atât de reală încât vei putea să simți căldura degajată de arzătorul balonului, să admiri de la sute de metri înălțime priveliști memorabile și chiar să controlezi înălțimea la care vrei să zbori.

Călătorie cu balonul virtual la Shopping City Suceava

Toți cei care vizitează centrul comercial Shopping City Suceava în această perioadă au prilejul să se aventureze într-o călătorie cu balonul. Fie că alegi să plutești deasupra Marelui Canion, zborul de noapte, să admiri formațiuni muntoase spectaculoase sau ascensiunea în masă a baloanelor, simulatorul virtual te va purta într-o aventură spectaculoasă.

Experiența virtuală durează aproximativ 4 minute și este gratuită pentru oricine acceptă provocarea de a zbura cu VR Balloon. Evenimentul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 7 ani.

Programul este de luni până vineri, între orele 31 mai – 9 iunie, iar sâmbăta şi duminica între orele l0.00 – 20.00.

Vino și tu să vezi lumea din VR Ballon! Acceptă provocarea și lasă-te purtat spre nori în cea mai tare experiență virtuală!

Cosmin ROMEGA

Imagini
Călătorie cu balonul virtual la Shopping City Suceava
Călătorie cu balonul virtual la Shopping City Suceava
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe