range-maxillary

Cel mai mai mare concurs de mountain-bike din Bucovina - MTB Dragomirna

Iubitorii de ciclism din toată ţara sunt aşteptaţi sâmbătă, pe 10 iunie 2017, la Dragomirna, la cel mai mare concurs de mountain-bike din Bucovina. Ajuns la cea de-a VI-a ediţie, MTB Dragomirna powered by ASSIST este un evenimentorganizat de magazinul de biciclete Monti CondServ şi se adresează atât profesioniştilor, cât şi persoanelor care îşi doresc să se bucure de o aventură de neuitat alături de prieteni şi familie, în peisajul superb al pădurii din Dragomirna.
Zecile de biciclişti vor lua startul din parcarea Camping Dragomirna, lângă Mănăstirea Dragomirna din comuna Mitocu Dragomirnei. Se anunţă un traseu cu noi provocări, pregătit pentru toate categoriile de vârstă sau de antrenament, ideal pentru competiţie sau pentru orice persoană care doreşte să aibă parte de o experienţă distractivă pe două roţi.
Cei mai buni concurenţi care vor trece primii linia de start vor fi răsplătiţi cu premii în valoare totală de peste 10.000 de lei, dar şi cu numeroase surprize pregătite de organizatori şi sponsori, pentru ca fiecare persoană să aibă parte de o experienţă memorabilă. În plus, fiecare participant la concurs va fi răsplătit cu un pachet de start care va include: tricou, cronometraj, număr concurs, coliere de prindere, o sticlă de apă, baton nutritiv, gel şi alte produse benefice activităţii de ciclism.
Anul acesta s-a alăturat în susţinerea acestui concurs cu tradiţie şi compania suceveană ASSIST Software,în calitate de sponsor principal al evenimentului şi promotor al mişcării şi al stilului de viaţă sănătos. Firma de IT ASSIST Software va fi reprezentată în cadrul competiţiei de peste 40 de biciclişti ai clubului ASSIST Biking Club, care se vor alinia cu entuziasm la linia de start, alături de toţi iubitorii de mişcare.

Tipuri de trasee competiţionale
În cadrul Maratonului MTB Dragomirna powered by ASSISTdoritorii pot opta pentru unul din cele patru trasee special amenajate pentru a corespunde tuturor categoriilor de vârstă şi pregătire.
Traseul Lungeste de aproximativ 50 km şi străbate drumurile forestiere din preajma Mănăstirii Dragomirna, încercând să solicite cicliştii care practică sportul cu un nivel de dificultate mai ridicat. Traseul cumulează o diferenţă de nivel de aproximativ 950 de metri.
Traseul Scurtse adresează celor care au o bună pregătire în tainele pedalatului, având aproximativ 35 km, şi străbate drumurile forestiere de prin pădurile din preajma Mănăstirii Dragomirna. Drumul este pietruit, în totalitate Off Road, cu porţiuni de urcări cu înclinaţii medii. Diferenţa de nivel pentru această rută este de aproximativ 600 de metri.
Traseul Familyva avea o lungime de aproximativ 14 km şi va fi pe drumuri forestiere, pietruite sau doar pământ, cu trafic inexistent. Acest traseu este special creat pentru distracţia în familie. Prezintă o diferenţă de nivel de aproximativ 130 de metri, străbătând pădurile din vecinătatea Mănăstirii Dragomirna, oferind ocazia de a admira flora şi fauna minunatei păduri.
Traseul Kids, special creat pentru cei mici, cu o lungime de aproximativ 1,5 km, are o dificultate mică şi va fi amenajat în zona Camping Dragomirna.
Pentru primele tipuri de trasee, organizatorii recomandă ca participanţii să fie echipaţi cu cască de protecţie, bidon cu apă, ochelari pentru protecţie împotriva insectelor şi prafului, cameră de rezervă, kit scule şi pompă.

Înscrieri şi taxe de participare
Dacă doreşti să te înscrii în competiţie sau să fii la curent cu noutăţile despre eveniment, o poţi face accesând www.club.monticond.ro.
Taxa de participareeste stabilită la 50 de lei, în cazul înscrierii şi plăţii efectuate până în ziua competiţiei, şi de 60 de lei, în cazul înscrierii şi plăţii efectuate la faţa locului, în ziua competiţiei.
Taxa de participare se poate achita la magazinul Monticond (strada Universităţii, numărul 29, Suceava) (de luni până vineri, între orele 8:00 şi 18:00, şi sâmbătă, între orele 8:00 şi 14:00, sau prin virament bancar la Banca Transilvania, titular Club Sportiv Monticond, în contul RO17 BTRL RONC RT02 5649 1601 (plus comision de tranzacţie – 4 lei).
Categoriile de vârstă sunt:
– copii 4-6 ani (pentru Traseul Kids)
– copii 6-8 ani (pentru Traseul Kids)
– copii 8-10 ani (pentru Traseul Kids)
– copii 10-14 ani (pentru Traseul Family)
– feminin open (pentru Traseul Scurt şi Traseul Lung)
– masculin 15-18 ani (pentru Traseul Scurt)
– masculin 19-29 de ani (pentru Traseul Scurt şi Traseul Lung)
– masculin 30-39 de ani (pentru Traseul Scurt şi Traseul Lung)
– masculin 40-49 de ani (pentru Traseul Scurt şi Traseul Lung)
– masculin 50+ (pentru Traseul Scurt şi Traseul Lung)

Programul competiţiei MTB Dragomirna powered by ASSIST
8:00 – 9:30 / înscrieri la faţa locului
8:00 – 9:30 / ridicarea pachetelor de start
09:45 / şedinţă tehnică
10:00 / start Traseul Lung
10:10 / start Traseul Scurt
10:20 / start Traseul Family
12:00 / start Traseul Kids
MTB Dragomirna powered by ASSISTse bucură în acest an de susţinerea sponsorilor: ASSIST Software, Adria, AJSPT Suceava, Arisun Tires, Autoadria SRL, Calcarul Pojorâta, Generali Asigurări, Jidvei, Kalman Distribution, Killer, Marvel SRL, Pepenero Pizza şi Tipografia Celestin, care au acceptat provocarea de a contribui la realizarea uneia dintre cele mai frumoase competiţii sportive din zona Bucovinei.

Imagini
Cel mai mai mare concurs de mountain-bike din Bucovina - MTB Dragomirna
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe