range-maxillary

„Coborâm la Prima” - proiecție de film gratuită la Cinema Vladimir Găitan

Iubitorii creațiilor cinematografice sunt invitați joi, 24 octombrie 2019, începând cu orele 20.00, la o nouă proiecție a filmului "Coborâm la Prima" în regia lui Tedy Necula, la Cinema Vladimir Găitan, din Fălticeni. Accesul este liber.

Nevoiți să petreacă împreună câteva ore pentru că metroul se opreşte între stații, călătorii încep să se descopere, să înlăture prejudecățile pe care le au față de cei cu care, din întâmplare, sunt colegi de călătorie. Povestea filmului devine cu atât mai emoționantă datorită contextului: acțiunea se desfășoară în dimineața următoare incendiului de la Colectiv.

https://youtu.be/LJ6EpG43Rkw

"Coborâm la Prima este o poveste inspirațională pe care o trăim în fiecare zi. Suntem în metrou așa cum suntem și în lume. Nu este un film despre Colectiv, dar viața nu poate nega evenimentul. Sunt povești paralele din viețile mai multor oameni care se întâlnesc într-o zi cu o semnificație specială pentru unii" – spune regizorul Tedy Necula .

Gen: Dramă, romantic, dragoste

Durată: 84 minute

Rating: Acordul părinților pentru copii sub 12 ani

Distribuție: Constantin Cotimanis, Adrian Păduraru, Teodora Mareş, Victoria Cociaş, Constantin Drăgănescu, Emilian Oprea, Ela Ionescu, Dan Murzea, Tudorel Filimon, Gavril Pătru, Tomas Otto Ghela, Cezar Grumăzescu, Francesca Leonte, Andrei Eftene, Dana Porlogeu, Iulia Dumitru şi Sonia Teodoriu.

Adresa web a evenimentului facebook.com/events/2758175040870907/

„Coborâm la Prima” - proiecție de film gratuită la Cinema Vladimir Găitan

Imagini
„Coborâm la Prima” - proiecție de film gratuită la Cinema Vladimir Găitan
Impresii, ganduri ...

Premiere
 • The Craft: Legacy

  The Craft: Legacy

  Gen: Groaza, Drama, Fantezie
  Program cinematografe
  In Curand
  • Top Gun: Maverick
   23.12.2020

   Top Gun: Maverick

   Gen: Actiune, Drama