range-maxillary

Construirea a două noi grădinițe și finalizarea altor investiții, discutată între Ion Lungu și Valentin Popa

O serie de probleme importante care vizează direct învățământul din municipiul Suceava au fost discutate joi dimineață, la Ministerul Educației, de către primarul Ion Lungu, cu noul ministru, Valentin Popa.

„Am discutat mai multe probleme cu domnul Ministru al Educației Naționale, începând cu construirea unei grădinițe noi în cartierul Ițcani, în curtea Școlii Generale nr.7, din fonduri guvernamentale. De asemenea, am solicitat avizarea de către Ministerul Educației a documentației privind construirea unei grădinițe noi pe fonduri europene în cartierul Burdujeni Sat, în curtea Școlii Generale nr.6, dar și Avizarea transferului căminului de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară către Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, în vederea modernizării acestuia pe fonduri europene, pentru crearea de noi spații de cazare pentru studenți”, a declarat edilul sucevean, prezent la București.

O altă temă abordată a fost cea a finalizării grădiniței de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, din fonduri guvernamentale, pe PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală). Pentru a se face ceva concret în privința acelei investiții lăsate în paragină de peste 10 ani de zile, din lipsă de fonduri, este necesară finalizarea auditului financiar, ceea ce ar mai dura cam o lună de zile.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, la discuții cu ministrul Educației, Valentin Popa
Primarul Sucevei, Ion Lungu, la discuții cu ministrul Educației, Valentin Popa

„Îi mulțumesc domnului ministru pentru timpul acordat și disponibilitatea de a rezolva problemele discutate”, a concluzionat Ion Lungu, după întâlnirea cu ministrul Educației Naționale, suceveanul Valentin Popa.

Cosmin ROMEGA

Imagini
Primarul Sucevei, Ion Lungu, la discuții cu ministrul Educației, Valentin Popa
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe