range-maxillary

Crosul Sucevei are loc duminică, în Centrul Sucevei

Centrul municipiului Suceava va fi duminică, 23 septembrie, locul de desfășurare al unui eveniment sportiv foarte popular și chiar așteptat de suceveni - Crosul Sucevei.

Evenimentul, menit să încurajeze practicarea sportului în rândul sucevenilor, a ajuns la cea de-a patra ediție, după cum a precizat viceprimarul Lucian Harșovschi, care a îndemnat populația să se prezinte pentru înscrieri la cortul care va fi amplasat pe esplanada Casei de Cultură, începând cu ora 08.00, în ziua desfășurării concursului.

„Competiția va avea ca punct de pornire zona centrală a municipiului reședință de județ, cu pornire de pe strada Nicolae Bălcescu – esplanada Casei de Cultură, înspre strada Mihai Viteazu sau spre Anastasie Crimca, prin fața Policlinicii Areni, pe Bulevardul principal până la sensul giratoriu de la parcarea subterană nr. 1, de unde se revine la punctul de plecare – linia de start/final. Sunt două trasee, făcute în funcție de vârstă, de 2000 și 2500 de metri liniari. Sucevenii sunt așteptați cu mic cu mare să facă mișcare!”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi, care a menționat că va fi prezent și chiar va participa la competiție.

Crosul Sucevei are loc duminică, în Centrul Sucevei

În total vor fi șase grupe de alergători, organizați după următoarele categorii:

1. Copii – băieți și fete cu vârsta între 8 – 13 ani – distanța de alergare 2000 metri;

2. Juniori și junioare, vârsta 14-18 ani - distanța de alergare 2500 metri;

3. Seniori și senioare, vârsta 19 -25 ani - distanța de alergare 2500 metri;

4. Seniori și senioare, vârsta 26 -39 ani - distanța de alergare 2500 metri;

5. Veterani categoria I, vârsta 40 – 49 ani – distanța de alergare 2000 metri;

6. Veterani categoria II, peste 50 de ani – distanța de alergare 2000 metri.

Înscrierile se fac în data de 23 septembrie începând cu ora 08.00 la cortul oficial amplasat pe esplanada Casei de Cultură, în baza unui act de identitate sau certificat de naștere.

Minorii sub 14 ani, care se prezintă cu certificatul de naștere, trebuie să fie însoțiți de un aparținător, care să semneze o declarație prin care să-și dea acordul în vederea participării acestora la concurs.

Crosul Sucevei este un eveniment organizat de Asociația Județeană de Atletism, cu sprijinul Primăriei Suceava și al Consiliului Local.

Cosmin ROMEGA

Imagini
Crosul Sucevei are loc duminică, în Centrul Sucevei
Impresii, ganduri ...


Viva FM
Premiere
  • No Time to Die

    No Time to Die

    Gen: Actiune, Thriller, Aventura, Mister
    Program cinematografe