range-maxillary

Crosul Sucevei are loc sâmbătă, 9 septembrie, în Centru

Sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 9 dimineața, în zona centrală a municipiului reședință de județ se va desfășura Crosul Sucevei, eveniment organizat de Asociația Județeană de Atletism, cu sprijinul Primăriei Suceava și a Consiliului Local, prin alocarea sumei de 50.000 de lei din bugetul local.

Evenimentul, menit să încurajeze practicarea sportului în rândul sucevenilor, a ajuns la cea de-a treia ediție, fiind unul foarte popular și chiar așteptat de suceveni.

La ediția din acest an se estimează participarea a cel puțin 600 de persoane, de toate vârstele. Participanții vor fi răsplătiți cu tricouri (în limita disponibilității acestora, fiind pregătite 600 de bucăți), în vreme ce finaliștii vor fi recompensați cu medalii (60), cupe (30) și rucsacuri (30).

Crosul Sucevei are loc sâmbătă, 9 septembrie, în Centru

Vineri se fac înscrierile pentru Crosul Sucevei

Înscrierile pentru competiție se vor face la cortul oficial amplasat pe Esplanada Casei de Cultură a Municipiului Suceava, în ziua de vineri, 8 septembrie 2017, începând cu orele 10.00. Pot participa cetățenii domiciliați pe raza Municipiului Suceava, studenți și elevi din școlile și liceele din Municipiul Suceava. Pentru înscriere, participanții vor prezenta actul de identitate. Copii minori de până la 14 ani trebuie să prezinte certificatul de naștere și să fie însoțiți de un aparținător, care va trebui să semneze o declarație, prin care să-și dea acordul în vederea participării la concurs.

Nu pot participa sportivii legitimați la cluburi sportive.

În acestă cursă de alergare, se vor alinia la start, cetățeni de toate categoriile de vârstă, sex, începând cu cei de la 8 ani până la cei de peste 50 ani.

Participanți vor fi grupați în funcție de vârstă, astfel :

 • Vârsta 8-13 ani, fete, distanța de alergare de 2.000 de metri;

 • Vârsta 8-13 ani, băieți, distanța de alergare de 2.000 de metri;

 • Vârsta 14-18 ani, junioare, distanța de alergare de 2.500 de metri;

 • Vârsta 14-18 ani, juniori, distanța de alergare de 2.500 de metri;

 • Vârsta 19-39 ani, feminin, distanța de alergare de 2.500 de metri;

 • Vârsta 19-39 ani, masculin, distanța de alergare de 2.500 de metri;

 • Vârsta 40-49 ani, feminin, distanța de alergare de 2.000 de metri;

 • Vârsta 40-49 ani, masculin, distanța de alergare de 2.000 de metri;

 • Vârsta peste 50 ani, feminin, distanța de alergare de 2.000 de metri;

 • Vârsta peste 50 ani, masculin, distanța de alergare de 2.000 de metri.

Traseul competiției

Startul acestei competiții va fi dat de pe Esplanada Casei de Cultură a Municipiului Suceava. Traseul de concurs este compus dintr-o singură buclă și se va desfășura pe următoarele străzi: Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazul/Aleea Anastasie Crimca, Policlinică, Ștefan cel Mare, Ana Ipătescu, Giratoriu - MC Donald,s, Nicolae Bălcescu. Acest traseu va fi semnalizat prin benzi de delimitare (garduri/balize de semnalizare amplasate la intersecțiile cu diverse străzi adiacente) și va fi supravegheat de comisari (arbitri) de cursă, amplasați în diferite puncte ale traseului.


Necesitatea realizării acestui proiect se datorează în primul rând dorinţei populației de practicare a sportului sportului, pentru sănătate.

Scopul proiectului îl reprezintă promovarea sportului ca parte integrantă a modului de viaţă, în vederea creșterii sănătăţii individului şi societăţii, în vreme ce obiectivul îl constituie promovarea activităţilor sportive pentru sănătate şi recreere.

Crosul Sucevei are loc sâmbătă, 9 septembrie, în Centru

Cosmin ROMEGA

Imagini
Crosul Sucevei are loc sâmbătă, 9 septembrie, în Centru
Crosul Sucevei are loc sâmbătă, 9 septembrie, în Centru
Crosul Sucevei are loc sâmbătă, 9 septembrie, în Centru
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe