range-maxillary

Ed Sheeran si-a sters contul de Twitter dupa aparitia in "Game of Thrones" - Video

Cântărețul Ed Sheeran si-a sters contul de Twitter dupa reactiile impartite provocate de apariția sa în primul episod al sezonului 7 din Games of Thrones. Creatorii serialului se pare că au vrut să-i facă o adevărată surpriză actriței Maisie Williams, interpreta personaul Arya Stark, deoarece este o fană împătimită a cântărețului.

În serial, Arya schimbă câteva replici cu personajul lui Ed Sheeran, iar mai târziu le mărturisește soldaților Lannister că merge să o moare pe regina Cersei, afirmație ce stârnește hohote de râs din partea acestora.

In timp ce unii fani au fost incantati sa-l zareasca pe starul Ed Sheeran in primul episod din sezonul al saptelea al "Game of Thrones", altii nu au reactionat cu la fel de mult entuziasm, argumentand ca aparitia episodica a cantaretului a fost o nota falsa in universul fantasy al serialului, relateaza marti The Telegraph.

Ed Sheeran a precizat că preferă să se retragă de pe această platformă de socializare după ce a încercat să facă faţă celor care nu îl plac.

”Am intrat pe această platformă, însă acolo nu sunt decât oameni care spun lucruri rele. Twitter este o platformă pentru asta. Un singur comentariu îţi distruge ziua. De asta am renunţat. Am oameni, precum tata, care poartă o conversaţie cu mine, dar nu am nevoie de oameni care îmi spun în diverse feluri”, a adăugat Sheeran.

Dupa ce un trailer la cel de al doilea episod sugera ca Arya (Maisie Williams) se va reintalni in curand cu lupul ei, Nymeria, unii si-au exprimat speranta ca animalul gigantic il va manca in curand pe personajul lui Sheeran.

sursa: digi24

Imagini
Ed Sheeran si-a sters contul de Twitter dupa aparitia in "Game of Thrones" - Video
Impresii, ganduri ...


Viva FM
Premiere
  • No Time to Die

    No Time to Die

    Gen: Actiune, Thriller, Aventura, Mister
    Program cinematografe