range-maxillary

Expoziție de artă fotografică din China, la Suceava

Vineri, 20 octombrie 2017, de la ora 13:00, la Centrul Tradițiilor Bucovinene, de pe strada Universității, va avea loc vernisajul unei expoziții de artă fotografică din China.

Expoziția, intitulată ”Tradiții populare Chineze” și realizată sub patronajul Ambasadei Republicii Populare Chineze în România, prezintă tradiția populară chineză milenară.

În foaierul Centrului pentru Susținerea Tradițiilor Bucovinene vor fi etalate 100 de fotografii alb-negru și color din China, puse la dispoziția organizatorilor de către China Photo Network Online din Zhuhai (Organizație parteneră a Asociației ”Euro Foto Art”).

Expoziție de artă fotografică din China, la Suceava

Fotografiile care prezintă cultura multinațională a Chinei au fost realizate de 6 artiști fotografi: Chen Dan, Honghong Wang, Weikun Li, Xu Hang, Yuan Chusheng și Zhang Hui.

Republica Populară Chineză, care este o țară multietnică cu 56 de naționalități, prezintă diferite scene inspirate din condițiile de trai, obiceiurile, credințele religioase, personajele naționale și gusturile estetice ale diferitelor grupuri etnice care au format o cultură națională cu trăsături distinctive și au creat, de asemenea, o trăsătură culturală bogată și diversă în această țară minunată din Asia.

Expoziția „Tradiții populare Chineze”, realizată cu sprijinul Consiliului Județean Suceava prin Centrul Cultural ”Bucovina”, poate fi vizitată până la data de 19 noiembrie 2017.

Cosmin ROMEGA

Imagini
Expoziție de artă fotografică din China, la Suceava
Impresii, ganduri ...

Premiere
  • The Craft: Legacy

    The Craft: Legacy

    Gen: Groaza, Drama, Fantezie
    Program cinematografe