range-maxillary

Fascinanta lume acvatica, intr-o expozitie inedita la Shopping City Suceava

În perioada 10-19 iunie, vizitatorii Shopping City Suceava sunt aşteptaţi să descopere fascinanta lume acvatică. Pe vizitatori îi aşteaptă o expoziţie cu peste 20 de specii de peşti oceanici şi exotici, frumuseţi acvatice impresionante, numeroase specii de corali şi nevertebrate, faună marină şi de apă dulce, precum şi reptile de apă sau specii diferite de broaşte ţestoase de apă. Expoziţia este împărţită în două secţiuni cu tematică diferită, găzduind acvarii cu apă oceanică, dar şi acvarii cu floră şi faună de apă dulce, cu vieţuitoare impresionante prin formă, coloristică şi dimensiune.
În acvariile cu apă oceanică, vizitatorii pot admira murena mediteraneană, anghila conger, peşti chirurg, peşti clovn, peşti ”domnişoară cu trenă galbenă”, dar şi numeroase specii de corali şi nevertebrate marine. În secţiunea cu apă dulce veţi găsi faimoşii piranha ai râului Amazon, scalari, peştele papagal, salamandra mexicană, peştele dragon, ciclidele africane ale Lacului Malawi şi multe alte specii spectaculoase de peşti. O atracţie importantă a expoziţiei vor fi şi reptilele de apă: tegu argentinian şi varanus salvator, dar şi câteva exemplare remarcabile de şerpi. În plus, cei mici vor putea cunoaşte în realitate îndrăgitele personaje din desenele animate ”Finding Nemo” şi ”Finding Dory”: peştele clovn şi peştele chirurg.
Expoziţia este organizată în colaborare cu Dorin Şoimaru, un mare iubitor de animale, care adăposteşte circa 400 de exemplare de animale exotice la "Colţul Zoologic" din Ilişeşti. Deşi este privată, Grădina Zoologică Şoimaru se bucură de prezenţa a sute de animale, multe dintre ele exotice şi neobişnuite, din America Centrală, America de Sud, Europa, Africa sau Australia.
Expoziţia acvatică poate fi vizitată, zilnic, între orele 09:00-21:00, în incinta Shopping City Suceava. Intrarea este liberă pentru toţi vizitatorii.
Grupurile organizate se pot programa în prealabil la numărul de telefon: 0330 401 850 int. 4.

Imagini
Fascinanta lume acvatica, intr-o expozitie inedita la Shopping City Suceava
Fascinanta lume acvatica, intr-o expozitie inedita la Shopping City Suceava
Fascinanta lume acvatica, intr-o expozitie inedita la Shopping City Suceava
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere