range-maxillary

Femeile, sărbătorite cu premii speciale, la Shopping City Suceava

În luna martie, Shopping City Suceava sărbătorește venirea primăverii așa cum se cuvine, cu o campanie dedicată femeilor.

”Odată cu venirea primăverii, sărbătorim femeile pline de entuziasm cu premii dedicate acestora, inspirate din pasiunea lor pentru shopping și dorința de arăta mereu bine”, au transmis reprezentanții centrului comercial.

Pentru că un cadou special este întotdeauna o cale sigură de a aduce zâmbetul pe buzele unei femei, dar și un mod de a-ți exprima admirația față de aceasta, Shopping City Suceava a pregătit 24 de cadouri pentru 24 de femei norocoase.

În perioada 6 – 15 martie, alege să strălucești cu premiile puse în joc de Shopping City Suceava. Toți cei care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei, din magazinele preferate din Shopping City Suceava, pe un singur bon sau pe maximum doua bonuri cumulate, au șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, una dintre cele 12 brățări Pandora sau unul dintre cele 12 ondulatoare automate Babyliss. Pentru a deveni participanți, cei interesați nu trebuie decât să se bucure de o sesiune de shopping în centrul comercial Shopping City Suceava și să se prezinte, în aceeași zi, cu bonurile de cumpărături la Info Point, pentru a se înscrie în aplicația electronică.

Femeile, sărbătorite cu premii speciale, la Shopping City Suceava

Shopping City Suceava nu i-a uitat nici pe cei mici.

Special pentru micii creatori, Shopping City Suceava, în parteneriat cu Smart School, a pregătit, pe data de 7 martie, între orele 13.00 – 15.00, un atelier tematic, „La mulți ani, scumpă mamă!”.

În cadrul atelierului, participanții vor avea ocazia să confecționeze un tablou decorativ pentru cea mai importantă persoană din viața lor, mama. În plus, între orele 15.00 – 17.00, în cadrul modului de dezvoltare personală, copiii vor descoperi importanța cărților în formarea și dezvoltarea personalității lor, învățând astfel să îndrăgească și să savureze orice lectură.

Seria atelierelor continuă toată luna martie, în fiecare sâmbătă, între orele 13.00 – 17.00. Intrarea este liberă!

La fiecare atelier pot participa maximum 25 de copii, iar înscrierile se fac săptămânal, la 0745.403.220.

Imagini
Femeile, sărbătorite cu premii speciale, la Shopping City Suceava
Femeile, sărbătorite cu premii speciale, la Shopping City Suceava
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere