range-maxillary

Festivalul „Sommerfest Rădăuți - Muzica comunităților” ediția a VIII-a, în perioada 10-14 august

Festivalul „Sommerfest Rădăuți - Muzica comunităților” ediția a VIII-a debutează de miercuri, 10 august 2022 cu o serie de evenimente, în municipiul Rădăuți.
Ca în fiecare an de la debut, festivalul valorifică, în perioada 10-14 august, spațiile culturale ale municipiului Rădăuți, mai exact, Casa Municipală de Cultură, Galeriile de Artă, Templul Mare Evreiesc-Sinagoga și Parcul Bogdan Vodă, transformat și anul acesta, la fel ca în ultimii doi ani, într-o adevărată scenă de concert.
Rădăuțenii și toți iubitorii acestui gen din zonă sunt invitați la o nouă întâlnire cu muzica clasică în recitalul „Tradițional... german” susținut de pianiștii Corina Răducanu și Eugen Dumitrescu la Casa Municipală de Cultură, miercuri, 10 august, de la ora 19.00, pentru a explora lumea muzicală în pași de dans, la patru mâini.
Cu „O chitară la statuie” vă dă întâlnire, vineri, 12 august, la ora 19.00, Costin Soare, unul dintre cei mai apreciați muzicieni români.

Festivalul „Sommerfest Rădăuți - Muzica comunităților” ediția a VIII-a, în perioada 10-14 august


În premieră în festival, „Jazz în Sinagogă” cu violonistul Cristi Horia și chitaristul Sorin Romanescu, două prezențe importante ale scenei românești de jazz, eveniment pregătit pentru sâmbătă, 13 august la orele 18.00.
Duminică, 14 august, de la ora 18.00, la Templul Mare Evreiesc îi puteți asculta pe violonistul Andrei Radu, chitaristul Costin Soare, pianiștii Corina Răducanu și Eugen Dumitrescu alături de tânăra generație de artiști, participanți în perioada 10-13 august la MasterClass-ul de vioară, chitară, pian și muzică de cameră din cadrul SommerFest Rădăuți.
Accesul la concerte este gratuit, în limita locurilor disponibile.
Directorul festivalului este Ovidiu Foca, iar director artistic, Corina Răducanu. Organizatorii manifestării sunt Primăria Municipiului Rădăuți, Casa Municipală de Cultură Rădăuți și Asociația Klavier ART, iar parteneri, Galeriile de Artă Rădăuți și Sinagoga din municipiul Rădăuți.

Imagini
Festivalul „Sommerfest Rădăuți - Muzica comunităților” ediția a VIII-a, în perioada 10-14 august
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe