range-maxillary

Filmul „Ouăle lui Tarzan”, săptamana viitoare, la USV

Crearea unui hibrid om-maimuță, un ideal al omului muncitor, cerută de către Stalin, marele lider al giganticului URSS, subiect documentat și transpus în film de regizorul Alexandru Solomon, va putea fi urmărit marți, 23 ianuarie 2018, în Auditorium ”Joseph Schmidt” al Universității din Suceava, de la ora 19.00.
Prețul unui bilet pentru elevi și studenți este de 5 lei, acestea putând fi procurate de pe www.ccs-sv.ro, www.biletesuceava.rosau de la sediul Casei de Cultură a Studenților (lângă Auto Albina, str. Zorilor, nr. 6), de luni până vineri, între 9:00 și 18:30.
Potrivit organizatorilor, Casa de Cultură a Studenților Suceava, ”regizorul Alexandru Solomon a transpus pe ecran o realitate actuală dezolantă, în care ies la iveală o utopie istorică despre un experiment sovietic controversat, al cărui scop era crearea soldatului perfect, o prăpastie între generaţii inversată, diferită faţă de cea despre care se vorbeşte adesea în Occident, precum şi urmele adânci pe care le poate lăsa un război în amintirea unei naţiuni”.

Imagini
Filmul „Ouăle lui Tarzan”, săptamana viitoare, la USV
Impresii, ganduri ...

Premiere
 • The Broken Hearts Gallery

  The Broken Hearts Gallery

  Gen: Comedie, Dragoste
 • Ava

  Ava

  Gen: Actiune, Crima, Drama, Thriller
 • Trolls World Tour

  Trolls World Tour

  Gen: Animatie, Familie, Comedie, Fantezie, Aventura
  Program cinematografe
  In Curand
  • Greenland
   06.11.2020

   Greenland

   Gen: Actiune, Thriller
  • No Time to Die
   20.11.2020

   No Time to Die

   Gen: Actiune, Thriller, Aventura, Mister
  • Top Gun: Maverick
   23.12.2020

   Top Gun: Maverick

   Gen: Actiune, Drama