range-maxillary

Game of Thrones sezonul VI - Răzbunare şi valuri de sânge, la HBO

HBO a lansat cel de-al doilea trailer oficial al dramei medievale fantasy "Game of Thrones/ Urzela Tronurilor" care promite o acţiune intensă datorită uneltirilor şi planurilor de răzbunare.

Nou montaj îi dezvăluie pe aproape toţi actorii din cel de-al şaselea sezon - de la o scurtă secvenţă cu cadavrul lui Jon Snow până la o Arya Stark oarbă de la House of Black and White până la fraţii Lannister care urzesc planuri pentru a recăpăta controlul asupra Debarcaderului Regelui. De asemenea, în trailer apar câteva secvenţe epice cu Regele Întunecat şi trupa lui războinică de Călăreţi Albi, care se îndreaptă extrem de periculos în vecinătatea Zidului. Conform celor de la Time.com, de remarcat este și prezenţa lui Ser Davos Seaworth şi a vrăjitoarei Melisandre la Zid.
"Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" se întoarce cu cel de-al şaselea sezon pe 24 aprilie. Premiera HBO va fi la ora 21:00 în SUA, potrivit usmagazine.com.
Viitorul sezon va cuprinde intrigi şi personaje dintr-o nouă carte la care autorul George R.R. Martin încă lucrează -"The Winds of Winter".

Imagini
Game of Thrones - Urzela Tronurilor, sezonul 6, din 24 aprilie la HBO
Jon Snow, mort sau viu?
Jon Snow, mort sau viu?
Game of Thrones sezonul VI - Răzbunare şi valuri de sânge, la HBO
Game of Thrones sezonul VI - Răzbunare şi valuri de sânge, la HBO
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe