range-maxillary

Gașca Zurli revine la Shopping City Suceava cu „Întâmplări din lumea poveştilor”

Gașca Zurli, cea mai iubită trupă de teatru privat pentru copii, revine la Shopping City Suceava, pe 15 octombrie, de la ora 15:00, în parcarea centrului comercial, cu spectacolul „Întâmplări din lumea poveştilor”.

Personajele Zurli vin la Suceava cu un show educativ, cu numeroase cântece noi, antrenante, multă veselie și mesaje educative pe care copiii le rețin cu ușurință și chiar cu plăcere.

Fetița Zurli, cel mai îndrăgit personaj sută la sută românesc, va învăța împreună cu cei mici două lecții importante: lecția prieteniei și lecția promisiunilor respectate.

Spectacolul pe care îl va susţine Gaşca Zurli în parcarea Shopping City Suceava este cu intrare liberă, iar la distracție sunt invitaţi toți copiii și părinții care vor să se întâlnească cu îndrăgitele personaje: Fetiţa Zurli, Clopoţel, Truli, Tanti Prezentatoarea, Yuppi, Zdrăngănel, Zâna Bună şi Vrăjitoarea Tura Vura.

În plus, pentru a asigura o vizibilitate cât mai bună, spectacolul va fi organizat în parcarea centrului comercial, la intrarea dinspre magazinul Decathlon (în funcţie de condiţiile meteo) şi va fi transmis live și pe un ecran LED de mari dimensiuni ce va fi amplasat pe scenă, așa încât cei prezenți să se poată bucura de frumusețea tuturor momentelor care vor avea loc în timpul evenimentului. În cadrul evenimentului cei mici vor avea ocazia de a-i cunoaște în realitate pe eroii lor și de a-și achiziționa produsele personalizate marca Zurli.

Gaşca Zurli îmbină perfect teatrul, muzica, poveştile şi magia într-un spectacol care îi vrăjeşte pe cei mici, îi ridică de pe scaun, îi amuză şi îi implică în distracţie. Cu sute de spectacole la activ, personajele Zurli împart buna dispoziţie ca nimeni altcineva și vor fi cu siguranță pe placul celor mici.

Gașca Zurli revine la Shopping City Suceava cu „Întâmplări din lumea poveştilor”

Imagini
Gașca Zurli revine la Shopping City Suceava cu „Întâmplări din lumea poveştilor”
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe