range-maxillary

Gașca Zurli revine la Shopping City Suceava, cu un super show

Shopping City Suceava sărbătoreşte ziua copilului în avans şi îi invită pe toţi prichindeii la un super spectacol susţinut de Gașca Zurli, vineri, pe 18 mai, începând cu ora 18:00, în parcarea centrului comercial.

Spectacolul pe care îl va susţine GAŞCA ZURLI în parcarea Shopping City Suceava este cu INTRARE LIBERĂ, iar la eveniment sunt invitaţi toți copiii, părinții si bunicii dornici de distracție. În plus, pentru a asigura o vizibilitate cât mai bună, spectacolul va fi organizat in parcarea centrului comercial şi va fi transmis live și pe un ecran LED de mari dimensiuni ce va fi amplasat pe scenă, așa încât cei prezenți să nu piardă niciun moment important.

În cadrul evenimentului, cei mici vor avea ocazia de a cunoaște în realitate personajele lor preferate, de a cânta și a dansa împreuna cu ei și de a-și achiziționa mult îndragitele produse personalizate marca Zurli. In plus, la finalul spectacolului, cei mici vor avea oportunitatea de a obține și un autograf de la Fetiţa Zurli, Clopoţel, Truli, Tanti Prezentatoarea, Zdrăngănel, Zâna Bună, Bucătărașul Zurli, Vrăjimăturica, Lulu și Mulțumesc.

Gașca Zurli revine la Shopping City Suceava, cu un super show

Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen naţional. Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o lume magică, plină de bucurii și zâmbete. De nerăbdare, micuții spectatori vin și cu o oră înainte de începerea show-urilor.

Vă aşteptăm cu drag şi veselie la Shopping City Suceava, vineri 18 mai, la ora 18:00!

Imagini
Gașca Zurli revine la Shopping City Suceava, cu un super show
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere