range-maxillary

Ghiozdanul cu 1400 de premii instant, la Shopping City Suceava

Ca în fiecare an, la Shopping City Suceava, luna septembrie este dedicată copiilor care, cu mic cu mare, se pregătesc pentru întoarcerea la școală.

Magazinele au pregătit noile colecţii de sezon, iar cumpărăturile sunt răsplătite cu premii numai bune de luat la şcoală.

Până pe 17 septembrie, clienţii care fac cumpărături de minimum 150 lei, pe un singur bon sau pe bonuri cumulate, din magazinele aflate în incinta centrului comercial, câştigă pe loc unul dintre cele 1400 de premii instant.

Shopping City Suceava a pregătit rechizite de nota 10, pentru un an școlar cu rezultate de nota 10: ghiozdane în trend, penare, seturi de plastilină, stilouri, seturi de creioane colorate, truse de geometrie și cele mai interesante puzzle-uri.

Pașii campaniei sunt simpli. Înscrierile se fac la Info Point-ul special amenajat, în fața magazinului Pepco, pe baza unui bon de cumpărături, de minimum 150 de lei, sau pe baza a maximum trei bonuri cumulate.

Parteneri de școală: Alexandria Librării, Noriel și Carrefour.

Ghiozdanul cu 1400 de premii instant, la Shopping City Suceava

DONEAZĂ rechizite! Ajută un copil să-și continue studiile!

Și în acest an, Shopping City Suceava și-a propus să facă diferența în rândul copiilor care, din cauză că nu au rechizite, sunt expuși riscului de abandon școlar. Așa cum o demonstrează deja numeroase statistici, lipsa rechizitelor este una dintre principalele cauze ale abandonului școlar.

Astfel, Shopping City Suceava, în colaborare cu Salvaţi Copiii – Filiala Suceava, organizează o colectă de rechizite, pentru a ajuta copiii care provin din medii defavorizate, din evidențele Salvați Copiii - Filiala Suceava, să-şi continue studiile.

Ne-am propus ca în acest an, la Shopping City Suceava, luna septembrie să fie luna faptelor bune. Toți cei care pregătesc ghiozdanul copiilor, pentru noul an școlar, au acum ocazia să adauge câte ceva și în ghiozdanul cu fapte bune. Rechizitele donate prin intermediul acestei campanii oferă o șansă la educație copiilor pentru care întoarcerea la școală este posibilă doar cu sprijinul celor care susțin și se implică activ în această campanie.

Urnele pot fi găsite pe linia caselor de marcat Carrefour şi în faţa magazinului Pepco, până pe 30 septembrie 2019.

Dacă încă nu ai terminat de cumpărat rechizitele şcolare, completează lista de cumpărături şi ajută un copil să își continue studiile! Și în acest an, pentru fapta ta cea mare, pe lângă mulțumiri, numele mic îți va fi înscris în #CatalogulGenerozitatii.

Ghiozdanul cu 1400 de premii instant, la Shopping City Suceava

Cosmin ROMEGA

Imagini
Ghiozdanul cu 1400 de premii instant, la Shopping City Suceava
Ghiozdanul cu 1400 de premii instant, la Shopping City Suceava
Impresii, ganduri ...

Premiere
  • The Craft: Legacy

    The Craft: Legacy

    Gen: Groaza, Drama, Fantezie
    Program cinematografe