range-maxillary

Grădiniță nouă, de 2,5 milioane de lei, în cartierul Ițcani

O grădiniță cu program normal, în valoare de 2,5 milioane de lei va fi construită în cartierul sucevean Ițcani, prin asocierea municipalității sucevene cu Ministerul Educației.

„În ședința de Consiliu Local de joi vom aproba indicatorii de realizare a acestei grădinițe cu program normal. Deși solicitările sunt pentru grădinițe cu program prelungit, nu se acceptă la finanțare decât cele cu program normal. În timp le mai putem transforma...În cartierul Ițcani avem două grădinițe care funcționează în două case vechi, este bine să avem și una nouă acolo, mă bucură că am găsit posibilitate de a o face, iar cei de la Școala Gen. nr. 7 și-au dat acordul să o realizăm în curtea lor”, a precizat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Valoarea totală a investiției este de 2,5 milioane de lei, din care 417.000 de lei este contribuția Primăriei Suceava și 8.340 de lei cheltuieli neeligibile.

Proiectul de hotărâre prin care se aprobă asocierea, cât și contribuția financiară de la bugetul local al Sucevei, a fost aprobat joi în Consiliul Local Suceava.

Cosmin ROMEGA

Imagini
Grădiniță nouă, de 2,5 milioane de lei, în cartierul Ițcani
Taguri: Itcani gradinita
Impresii, ganduri ...

Premiere
 • The Craft: Legacy

  The Craft: Legacy

  Gen: Groaza, Drama, Fantezie
  Program cinematografe
  In Curand
  • Top Gun: Maverick
   23.12.2020

   Top Gun: Maverick

   Gen: Actiune, Drama