range-maxillary

„Hai la înverzit!”, la a șaptea ediție

Asociaţia Ghizilor din Bucovina (Bucovina Guides) cu sprijinul Ocolului Silvic Pojorâta organizează o nouă campanie de reîmpădurire, de această dată în zona Șandru - Câmpulung Moldovenesc. Acțiunea va avea loc pe 8 aprilie 2017, ora 9:00.

„Ne aflăm deja la a șaptea acţiune de acest gen în cadrul proiectului „Hai la înverzit” şi ne propunem să continuăm campania începută acum cinci ani.

Acţiunea noastră este una de voluntariat şi a devenit deja o preocupare permanentă.

Prin puterea exemplului dorim să adunăm din ce în ce mai mulţi voluntari, pentru a reda măreția pădurilor care au existat cândva în Bucovina.

Numărul tot mai mare de voluntari, entuziasmul, atitudinea pozitivă și implicarea lor constantă în toate acțiunile noastre de până acum ne determină să continuăm campania în fiecare an”, au declarat reprezentanții Asociaţiei Ghizilor din Bucovina.

Întâlnirea participanților va fi în parcare, la restauratul „La Baciu” la ora 9:00, urmând ca de acolo să își continue drumul către locul de plantat.

Voluntarii sunt rugați să vină cu sape/săpăligi de acasă.

„Haideţi să ne luăm revanşa faţă de emisiile de gaze, faţă de gunoaiele aruncate în natură, de apa şi energia irosită!” este motto-ul campaniei „Hai la înverzit!”.

Sponsorii acestei acțiuni sunt Aqua Carpatica, Inpride Fălticeni și Rocast Nord care vor oferi apă și mănuși pentru voluntari.

Cosmin ROMEGA

Imagini
„Hai la înverzit!”, la a șaptea ediție
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe