range-maxillary

Internet gratuit în 11 localități sucevene cu bani de la UE

Peste 200 de localități din România, printre care și 11 localități sucevene, vor primi fonduri europene în valoare totală de 3,36 milioane de euro pentru instalarea de puncte de acces public și gratuit la internet wireless în cadrul programului WiFi4EU.

Lansat în prima parte a acestui an, programul WiFi4EU prevede acordarea de bonuri valorice a câte 15.000 de euro pentru localitățile care se angajează să ofere publicului acces gratuit la internet wireless.

Dintre cele aproape 900 de localități românești care s-au înscris la prima etapă a programului european, organizată la începutul lunii noiembrie, au fost selectate 224 de localități.

Din județul Suceava au fost selectate pentru finanțare comunele Stulpicani, Șaru Dornei, Dorna Arini, Arbore, Putna, Bălcăuți, Crucea, orașul Siret, municipiile Vatra Dornei, Rădăuți și Gura Humorului.

Rețele finanțate prin WiFi4EU vor fi gratuite și fără publicitate pentru o perioadă de cel puțin 3 ani și nu vor colecta date cu caracter personal.

Internet gratuit în 11 localități sucevene cu bani de la UE

Pentru localitățile care nu au primit bonuri după prima rundă vor mai exista încă trei oportunități de depunere a cererilor de finanțare în cadrul WiFi4EU, următoarea rundă fiind așteptată la începutul anului viitor.

Finanțarea este acordată numai rețelelor care nu se vor suprapune cu oferte gratuite, publice sau private, deja existente și cu o calitate similară în același spațiu public.

Imagini
Internet gratuit în 11 localități sucevene cu bani de la UE
Impresii, ganduri ...


Viva FM
Premiere
  • No Time to Die

    No Time to Die

    Gen: Actiune, Thriller, Aventura, Mister
    Program cinematografe