range-maxillary

JENI Palace - cea mai grandioasă sală de nunți și evenimente din Suceava

JENI Palace, situat la intrarea în municipiul reședință de județ, pe bulevardul Sofia Vicoveanca, este cel mai nou și cu siguranță cel mai frumos salon de evenimente din Suceava și unul dintre cele mai extravagante și exclusiviste saloane din România.

Inaugurată în august 2019, sala de nunți JENI Palace a cunoscut deja un succes imens în rândul mirilor din Suceava și nu numai, care sunt fascinați de luxul fabulos, de detaliile incredibile, de extravaganța și de bunul gust al salonului.

Astfel, într-un timp record, JENI Palace și-a câștigat deja reputația de cea mai frumoasă sală de nunți din Suceava, majoritatea celor care au văzut-o exprimându-și convingerea că este una dintre cele mai spectaculoase din România.

JENI Palace - cea mai grandioasă sală de nunți și evenimente din Suceava

Clădirea este “curajoasă”, ultra-modernă, cu o abordare arhitecturală impresionantă și cu o atenție deosebită pentru micile detalii, care fac diferența.

Stilul arhitectural este unic în România, fiind inspirat din zona arhitecturală a celor mai moderne metropole din lume, precum Dubai sau New York. Astfel, fațadele clădirii exprimă un stil ultra-modern, avangardist și extrem de spectaculos, care îți taie respirația și care nu te poate face să exprimi decât: ”WOW, cât de bine arată!”. Într-adevăr JENI Palace arată fabulos, atât pe exterior cât și pe interior.

Exteriorul este extrem de curajos și modelat astfel încât să preia elementele stilului ultra-modern, stilul lumii noi și al epocii în care trăim, o epocă a creativității, a ingeniozității și a curajului.

Stilul JENI Palace este inconfundabil, unic, exprimă atitudine și impune respect. Da, JENI Palace este o clădire care impune dar și oferă respect mirilor care aleg să facă nunta acolo.

JENI Palace este alegerea mirilor care pun preț pe detalii, care apreciază calitatea nu cantitatea, care au gusturi rafinate și care știu că o nuntă înseamnă mult mai mult decât o simplă petrecere.

Toate spațiile interioare ale salonului de evenimente JENI Palace au fost decorate de una dintre cele mai talentate și de succes echipe de arhitecți și designeri din București. Materialele utilizate pentru decorare sunt atent selectate, sunt de cea mai fină calitate, aproape în integralitate purtând eticheta unor branduri celebre ale unor designeri italieni de renume, toate fiind personalizate după dimensiunile pereților saloanelor.

JENI Palace - cea mai grandioasă sală de nunți și evenimente din Suceava

Două saloane de evenimente

JENI Palace se mândrește cu două saloane de evenimente, cele mai frumoase din Suceava - ”The MAN” și ”The QUEEN”, unul mai exclusivist și mai spectaculos decât celălalt. Cele două saloane de nunți se întrec în frumusețe, în spectaculozitate și în grandoare.

Nu poți să spui care dintre ele este vedeta, dar cu certitudine amândouă sunt senzaționale, fabuloase, iar stilul în care au fost făcute este cu certitudine nemaivăzut la niciun salon de evenimente din Suceava.

Cele două saloane sunt diferite ca și abordare, au o tematică diferită, dar păstrează puterea senzațională a stilului comun: exclusivist și ultra-modern. Ambele săli sunt dotate cu lobby-uri generoase, decorate cu mult gust, pline de lumini ascunse în cel mai avangardist și subtil mod posibil, tapete care îmbina prezentul cu viitorul, ambele au câte un bar ultra-modern, ambele sunt dotate cu apartamente Luxury pentru miri, și cu grupuri sanitare separate, decorate de-asemeni în cel mai fashion stil posibil, cu tapet de cea mai fină calitate, mozaicuri și ceramică aparținând celor mai celebre branduri din lume.

JENI Palace - cea mai grandioasă sală de nunți și evenimente din Suceava

The QUEEN

Sala The Queen, care poate găzdui un maxim de 450-500 invitați este o dovadă pură a ingeniozității designerilor, arhitecților și a celor care au venit cu sugestia acestui stil. Este singura sală din România cu pereții în valuri, luminați de niște inserții uluitoare constând în dungi verticale de lumină ascunsă. Astfel, orice persoană care calcă pragul salonului va fi total impresionat de spectaculozitatea abordării stilistice și a iluminatului. Totul pare o nebunie, la modul pozitiv vorbind, sala neavând nimic din stilul banal și plictisitor al altor saloane de evenimente din Suceava.

Tavanul este unul dintre cele mai spectaculoase din țară, fiind în formă de ochi asiatic, placat pe fundal integral cu oglindă, iar în partea inferioară pare că este susținut de niște petale, care dau senzația că ești într-o altă lume.

Mocheta, ca și întreg moblierul este de proveniență Italia, fiind personalizat până în cel mai mic detaliu, începând de la țesătură, continuând cu design și combinații cromatice.

Lobbyul este plin de oglinzi triunghiulare ascuțite, iar barul semicircular placat cu mozaic auriu și ceramică neagră te seduce încă de când intri în salon.

The MAN

Salonul ”The MAN”, care poate fi gazda unor evenimente de până la 500-550 persoane, are o abordare arhitecturală diferită.

Acesta este unic în sfera saloanelor de evenimente din Suceava prin simplul fapt ca are balcoane și loje, care îi dau un aspect elegant și aerisit, însă în egală măsură induc ideea că te afli într-un amfiteatru al lumii antice.

Salonul The MAN este singura sală de nunți din Suceava care are loje la etaj, unde atât invitații cât și mirii pot privi de la înălțime fastuozitatea evenimentului, ca într-un palat. Balustradele balcoanelor sunt realizate într-o manieră ultra modernă, în formă de șarpe, aceasta fiind o inovație în sfera design-ului interior al saloanelor de evenimente din Suceava.

Foarte important de reținut este că evenimentele care se pot organiza în saloanele aparținând JENI Palace pot fi și mai mici, putându-se organiza și evenimente de minim 100-150 persoane, întrucât salile sunt gândite într-o asemenea manieră încât aranjamentul mobilierului să permită organizarea atât a evenimentelor mici, cochete, precum botez sau evenimente private, cât și a nunților mari, de 500 și peste 550 de persoane.

JENI Palace - cea mai grandioasă sală de nunți și evenimente din Suceava

Terasă de peste 300 mp, cu lumini arhitecturale și plante exotice

JENI Palace are o terasă unică, de peste 300 metri pătrați, forma aerodinamică contribuind la senzația că ești undeva în Dubai sau în una din marile metropole ale lumii moderne, nicidecum în Suceava.

Terasa, dar și clădirea, este luminată arhitectural de cea mai prestigioasă firmă italiană de lumini arhitecturale prezentă în România, având sonorizare ambientală, supraveghere video și fiind delimitată de spații verzi cu plante exotice.

Rezervări contact: www.jenipalace.ro

www.facebook.com/jenipalace

0756.035.396

Servicii de înaltă clasă și respectul față de clienți

Respectul față de client este o prioritate pentru tot stafful JENI Palace, care manifestă o atenție la detalii ieșită din comun. De altfel, atenția la detalii este prioritatea zero a saloanelor JENI Palace.

JENI Palace are o echipă de profesionişti care transformă orice eveniment într-o amintire memorabilă, antologică. Fie că vorbim despre echipa de manageri, de ospătari sau de bucătari, la JENI Palace nu veți întâlni niciodată servicii mediocre sau modeste, ci doar de înaltă clasă.

Facilităţile oferite de JENI Palace acoperă absolut orice necesitate pentru ca evenimentele organizate în acest spaţiu sa tindă spre perfecțiune în tot ceea ce înseamnă sală de evenimente în Suceava: chef executiv colaborator de talie internaţională, care creionează o dată pe lună meniurile, wine library, o parcare de 2500 mp și nu în ultimul rând, o echipă dedicată, formată din cei mai buni și experimentați profesioniști.

Săli de conferințe și evenimente corporate la Suceava

Ambele săli de la JENI Palace sunt adaptabile pentru segmentul “Conferințe”. Astfel, orice conferință pentru orice eveniment corporate sau de business din Suceava poate fi organizat la JENI Palace.

Când vine vorba de conferințe în Suceava, marile companii trebuie să știe că orice eveniment de business pe care vor să îl organizeze în Bucovina găsesc la JENI Palace cea mai potrivită și mai dotată sală de evenimente. Orice eveniment privat, orice ședință de training, orice conferință de presă sau orice workshop se poate organiza cu succes la JENI Palace.

Astfel, un business-man sau profesionist care se respectă trebuie să știe că evenimentele Corporate sunt evenimente complexe, implică organizare profesionistă, dar și echipamente pe măsură. JENI Palace întrunește toate aceste calități, putând găzdui evenimente business de înaltă clasă, asigurând toate necesităţile unei conferinţe, astfel încât totul să decurgă perfect. Ca atare, JENI Palace este sala de conferințe din Suceava pe care nu trebuie să o evite niciun organizator de evenimente corporate de succes.

JENI Palace - cea mai grandioasă sală de nunți și evenimente din Suceava

Wedding planner gratuit

Echipa Jeni Palace oferă consultanță gratuită cu privire la nuntă, fiind un adevărat Wedding planner pentru orice nuntă din Suceava și nu numai. Serviciile de consultanță pe segmentul wedding planner oferit mirilor este gratuit și vine la pachet cu o multitudine de alte sugestii.

Weddingplannerul nu se rezumă doar la meniu, ci și la invitații de nuntă sau aranjamente florale, JENI Palace având parteneriate cu cele mai renumite firme de profil din Suceava, atât pe segmentul invitaților de nuntă, cât și pe cel al aranjamentelor florale, și pe tot ceea ce înseamna segmentul foto-video Suceava.

Meniul de nuntă

În materie de meniuri de nuntă, JENI Palace se poate lăuda cu exclusivismul bucătarilor, atât a bucătarilor șefi din Suceava, dar și a partenerilor din București, maeștri bucătari internaționali care creionează cu mare finețe meniurile de nuntă.

Segmentul culinar este unul extrem de important pentru stafful JENI Palace, știut fiind că o nuntă de vis trebuie să beneficieze de calitate totală în ceea ce privește meniul.

Acustica unică în Suceava

JENI Palace are cea mai bună acustică din oraș, orice formație de nuntă din Suceava lăudând modul în care se aude muzica, și în care sună instrumentele, care se aud perfect în sală.

O nuntă fără un sound adecvat poate fi un real eșec. Dimensiunile perfecte ale sălii permit sunetului să se distribuie în mod compact, sala fiind extrem de bine proporționată pe lungime-lățime-înălțime, având dimensiuni ideale pentru sunet. Totodată sala beneficiază de o izolație fonică de excepție, atât în ceea ce privește sticla geamurilor, cât și a pereților, care sunt izolați astfel încât sunetul să fie unul excepțional, iar petrecerea să fie pe măsura formației de nuntă și a sălii. Practic, orice formație de nuntă din Suceava poate să confirme că JENI Palace este locul ideal pentru o nuntă de vis.

Invitație la JENI Palace

Nimic nu este banal la JENI Palace. Nimic nu este pus întâmplător, totul este realizat după planuri analizate îndelung și echilibrate estetic cu mare atenție de către designeri.

Vă invităm să faceți o vizită la JENI Palace, unde veți descoperi decoruri unicate, o atmosferă ultra-exclusivistă, în care frumusețea și eleganța se împletesc într-un ambient senzațional, inspirat de cele mai luxoase locuri ale epocii moderne, un salon de evenimente de lux cum cu siguranță nu mai poate fi găsit în Suceava”, este mesajul echipei care stă în spatele acestui proiect exuberant.

Luxul, grandoarea, atenția obsesivă la detalii și rafinamentul aparte sunt doar câteva dintre elementele care definesc acest salon de nuntă cu adevărat uluitor - ceea ce își poate dori orice mire sau mireasă pentru această zi semnificativă din viața lor - o nuntă de vis, o nuntă perfectă.

Imagini
JENI Palace - cea mai grandioasă sală de nunți și evenimente din Suceava
JENI Palace - cea mai grandioasă sală de nunți și evenimente din Suceava
JENI Palace - cea mai grandioasă sală de nunți și evenimente din Suceava
JENI Palace - cea mai grandioasă sală de nunți și evenimente din Suceava
JENI Palace - cea mai grandioasă sală de nunți și evenimente din Suceava
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere