range-maxillary

Lansarea filmului „Halta România”, în cadrul Festivalul Mondial de Film UNICA

Sâmbătă, 20 august, la Cinematograful Modern din municipiul Suceava, va avea loc premiera filmului documentar HALTA ROMÂNIA, film realizat de sucevenii de la Simply Mind Studio.

Difuzarea filmului se va face după orele 20.00, în cadrul Festivalul Mondial de Film UNICA, ajuns la cea de-a 78-a ediție, aceasta fiind prima care are loc în România.

În film apar persoane cu notorietate din Suceava, cu experiență vastă în diferite arii de activitate: manageri, antreprenori, oameni universitari și oameni de cultură.

„ Acest film s-a născut din dorința de a îi ajuta pe români să se hotărască: rămâi în țară și dai totul aici pentru tine și familia ta sau pleci din țară și dai totul acolo, tot pentru tine și familia ta. Problema cea mai mare apare atunci când subconștientul tău rămâne prins între aceste două lumi și individul nu mai face nimic nici aici, nici acolo. Poate ne lipsește viziunea asupra viitorului și modul în care poți crea mai mult în viitor, nu în prezent”, a precizat Ștefan Sfichi, managerul Simply Mind - o companie ce realizează filme de scurt metraj, filme documentare și de prezentare.

Echipa ce a lucrat la acest film este compusă din Adrian Ciornei, Andrei Bilibău, Bogdan Pamparău, Dorin Iftimie Budeanu și Ștefan Sfichi.

Mai multe detalii se găsesc pe site-ul peliculei: http://haltaromania.xyz/film/.

Imagini
Lansarea filmului „Halta România”, în cadrul Festivalul Mondial de Film UNICA
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe