range-maxillary

Locuri de muncă la o firmă de IT care își deschide sediu în Suceava

Sucevenii care sunt în căutarea unui loc de muncă au ocazia de a se încadra pe unul din cele 160 de posturi libere pe care le oferă o firmă de IT care își va deschide sediu la Suceava în prima jumătate a acestui an.

Locurile de muncă din domeniul IT se remarcă ca fiind printre cele mai bine plătite din România.

Capgemini Services Romania s.r.l. (Capgemini), parte din Capgemini Group, lider global în domeniul serviciilor de consultanţă, tehnologie şi outsourcing, intenţionează să deschidă un nou sediu în Suceava, România. Aceasta este o nouă investiţie pe care Capgemini o face în această zonă, după Bucureşti, unde compania prestează servicii de infrastructură şi aplicaţii de peste opt ani.

„În urma unei analize amănunţite, care a vizat mai multe opțiuni atractive, luând în calcul nevoile noastre şi cele mai bune condiţii de lucru posibile, am decis să ne extindem în România şi am ales o nouă locație pentru Serviciile de Infrastructură Cloud: oraşul Suceava”, spune Marcin Nowak, Delivery Centre Director pentru Europa de Est, Servicii de Infrastructură Cloud.

Oraşul Suceava este situat aproape de centrul nostru existent în Iaşi şi este un oraş cu îndelungată tradiţie universitară, cu bine-cunoscuta Universitate „Ştefan cel Mare”, cu multe facultăţi, inclusiv de profil economic, tehnic şi filologic, cu peste 9000 de studenţi. În noul sediu, Capgemini va continua să ofere servicii de suport şi managementul infrastructurii conform metodologiei ITIL, servicii de monitorizare şi găzduire.

„Intenţionăm să ne începem activitatea în prima jumătate a anului, cu o capacitate iniţială a sediului de până la 160 de angajaţi. Procesul de recrutare va începe în următoarele zile. Căutăm specialişti în IT, managementul infrastructurii, asistenţă clienţi, management de proiect. Candidaţii trebuie să vorbească cel puţin o limbă străină, incluzând engleză, franceză, spaniolă sau italiană.”

Capgemini angajează în România aproape 750 de specialişti şi livrează proiecte complexe de transformare de IT, servicii de infrastructură şi externalizarea proceselor de afaceri.

Capgemini caută atât profesionişti cu experienţă de câţiva ani, precum şi absolvenți – tinere talente ce intră pe piaţa muncii. Condiţia necesară angajării pentru fiecare candidat este cunoașterea de limbi străine. Vor fi apreciate, de asemenea, abilităţi bune în comunicare, lucru în echipă şi adaptabilitate rapidă la un mediu de business dinamic.

Imagini
Locuri de muncă la o firmă de IT care își deschide sediu în Suceava
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe