range-maxillary

Luminița Anghel și Tudor Turcu, concert live cu Artis Band

Duminică, 1 aprilie, de la ora 10.00, pe scena Teatrului “Matei Vișniec” Suceava publicul sucevean are ocazia de a urmări gratuit un concert live al artiștilor Luminița Anghel și Tudor Turcu, care vor cânta împreună cu renumita formație suceveană „Artis Band”.
După concert va avea loc gala de premiere a Festivalului Național de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri “Voci de îngeri” (între orele 10.00 -13.00).
Prezentatoarea festivalului “Voci de îngeri”, Bianca Sumanariu, suceveanca concurentă XFACTOR, va interpreta două melodiiîn Gala de premiere .
Spectacolul din Gala de Premiere va fi desăvârșit avându-i ca invitați pe talentații dansatori de la “ Bucovina Dance Studio” din Suceava.

Luminița Anghel și Tudor Turcu, concert live cu Artis Band


“Voci de îngeri” este un concurs de interpretare care are ca scop promovarea creației și artei interpretative, descoperirea și promovarea copiilor și tinerilor talentați în interpretarea muzicii ușoare (pop) specifice vârstei, dezvoltarea spiritului de competiție și corectitudine între copii și tineri de vârste apropiate, dorindu-se a fi și prilej de bucurie, întâlnire, cunoaştere şi prietenie între participanţi.
Organizatorii își propun drept scop promovarea muzicii uşoare, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor interpretative în vederea plasării lor în elita muzicii uşoare româneşti şi internaţionale.

Imagini
Luminița Anghel și Tudor Turcu, concert live cu Artis Band
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe