range-maxillary

Maraton Mountain Bike în masivele Rarău şi Giumalău

Unul dintre cele mai frumoase maratoane de MTB din Bucovina, Vee Tire Rarău Challenge, va avea loc sâmbătă, 2 septembrie 2017 .
Concursul urmăreşte promovarea beneficiilor sportului pe două roţi, a mişcării în natură şi a fair-play-ului, precum şi promovarea celei mai pitoreşti zone din inima Bucovinei, masivele Rarău şi Giumalău, dar şi a traseelor turistice marcate şi nemarcate din această zonă.
Organizatorii (Asociaţia “Hai în Bucovina” şi Asociaţia Clubul Sportiv Vee Tire Team) propun două trasee, unul de 77 km, cu un gradul de dificultate mediu spre avansat, recomandat doar cicliştilor bine pregătiţi, şi un altul de 27 de km.
Tura de 77 de km şi 2.500 de metri diferenţă de nivel porneşte din parcul Câmpulung Moldovenesc, având următoarele repere: Izvorul Alb – Vârful Rarău (1651m) – Chiril – Sunători – Rusca – Vârful Giumalău (1.857m) - Pojorâta – parcul Câmpulung Moldovenesc (finish).
Tura scurtă de 27 de kilometri şi 900 de metri diferenţă de nivel are startul în parcul din oraş, urmând traseul Pojorâta – Dealul Prasca (978m) – Izvorul Alb - parcul Câmpulung Moldovenesc (finish). 95% din traseu cuprinde potecă şi drum de pădure. Tot în piaţa centrală a oraşului va avea loc şi festivitatea de premiere.
Startul se dă la ora 10.00.
Valoarea totală a premiilor în bani se ridica la suma de 14.500 de lei, la care se adaugă produsele oferite de sponsorii şi partenerii evenimentului.
Înscrierile se pot face pe http://www.veetire.ro/.

Imagini
Maraton Mountain Bike în masivele Rarău şi Giumalău
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe