range-maxillary

Mihai Constantinescu a murit la 73 de ani (Video)

Unul dintre cei mai iubiți artiști români, cu o carieră de excepție în spate, s-a stins marți seară din viață, în urma unui stop-cardiorespirator.

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie, la Spitalul Floreasca, acolo unde a stat internat în ultimele aproape șase luni. Artistul și-a dat ultima suflare după ce a văzut-o pentru ultima oară pe soția lui, Simona Secrier.

Mihai Constantinescu s-a născut pe 4 ianuarie 1946, în București. A absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în 1973. În anul 1972, termină Școala Populară de Artă, clasa Florica Orăscu. Mihai Constantinescu face parte din corul de copii al Radiodifuziunii, iar în anul 1964 intră în grupul Mondial. În această perioadă încep să-i apară primele piese. A fost și momentul când a lansat piesa „Păpușa”.

Mihai Constantinescu a mai cântat cu Modern Group, trupa lui Petre Magdin. Primele înregistrări au fost făcute la solicitarea lui Titus Munteanu, din repertoriul francez. Titus Munteanu l-a remarcat pe Mihai Constantinescu la una dintre audițiile organizate de clasa Floricăi Orăscu. Mihai Constantinescu a făcut parte și din trio-ul lansat de Titus Munteanu, alături de Olimpia Panciu și Marius Țeicu. În anul 1999, artistul editează în format single piesa de mare succes „Iubiți și câinii vagabonzi”.

Imagini
Mihai Constantinescu a murit la 73 de ani (Video)
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere