range-maxillary

„Noaptea Lupilor”, joi, la Teatrul „Matei Vişniec”

Joi, 26 iulie, de la ora 18:00, la Teatrul Municipal „Matei Vişniec” sucevenii sunt invitați la piesa de teatru „Noaptea Lupilor”, scrisă şi regizată de Ninel Petrache şi interpretată de trupa Doroftei Art din Bucureşti.

Scopul evenimentului (o seară inedită cu actori tineri şi talentaţi) este strângerea de fonduri pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Bucovina.
„Noaptea Lupilor” este o piesă în care „te gândeşti la cuvânt ca la ceva pe care poţi să-l admiri şi să-i simţi texturile, faţetele şi proprietăţile… Nu amâna niciodată să-ţi faci curăţenie în suflet şi în viaţă, căci mai târziu va fi cu mult mai greu... (Fraza preluată din: Pilda schimbării)”, după cum spun organizatorii. În piesa "Noaptea Lupilor", „pur şi simplu simţi textura, gustul, culoarea, mirosul...”, sunt de părere oamenii de teatru, ceea ce înseamnă o mare provocare pentru orice iubitor de artă.

„Noaptea Lupilor”, joi, la Teatrul „Matei Vişniec”


În luna martie 2018, s-a constituit un grup intitulat Grup de Iniţiativă al Fundaţiei Comunitare Bucovina, în vederea constituirii unei fundaţii comunitare în judeţul Suceava.
Legislaţia actuală în vigoare prevede ca o fundaţie să aibă un capital social de aproximativ 50.000 de dolari. Cei de la RAF - Romania American Foundation - au decis să investească 25.000 de dolari în acest proiect, urmând ca cealaltă jumătate de sumă să fie strânsă cu ajutorul evenimentelor pe care le vor organiza cei din G I - Fundaţia Comunitară Bucovina.
Mai multe informaţii puteţi obţine sunând la numărul de telefon 0743 422 055 sau accesând https://www.facebook.com/fcbucovina/.

Imagini
„Noaptea Lupilor”, joi, la Teatrul „Matei Vişniec”
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere