range-maxillary

Noi parcări cu plată în municipiul Suceava, în șase zone

Utilizarea a două parcări publice din zone intens circulate din municipiul Suceava se va face contra cost, începând de astăzi, iar alte patru, din zona centrală, urmează să devină cu taxă în perioada imediat următoare.

Măsura, prevăzută într-o decizie de Consiliu Local adoptată de la începutul anului, va fi pusă în aplicare de luni, 10 iunie, în parcarea de pe bdul 1 Mai, vizavi de sediul IPJ şi de cel al Direcţiei Silvice, reabilitată anul trecut, precum şi în parcarea „de la Dorna”, de pe bdul George Enescu, bl. T90, refăcută total zilele acestea.

În ambele parcări au fost montate parcometre, care vor fi funcţionale din 10 iunie, tariful de parcare fiind cel de suprateran – 2 lei/oră.

Curând, alte patru parcări cu plată urmează să fie funcţionale în zona centrală a Sucevei, prin instalarea celor două parcometre scoase din parcările subterane, unde a fost implementat un alt sistem, cu bariere, cât şi prin montarea altor cinci parcometre comandate de Primăria Suceava.

Cele şapte parcometre vor fi instalate pe străzile Vasile Bumbac, Nicolae Bălcescu, Meşeriaşilor, precum şi pe Vasile Alecsandri (în faţa CN „Ştefan cel Mare”).

Noi parcări cu plată în municipiul Suceava, în șase zone

Imagini
Noi parcări cu plată în municipiul Suceava, în șase zone
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe