range-maxillary

Oportunități imobiliare - Ansamblul rezidențial de apartamente TWINS capătă contur, odată cu finalizarea primului nivel

Lucrările de construire a ansamblului rezidențial de apartamente MANDACHI TWINS din Suceava se derulează în forță. O echipă formată din peste 60 de profesioniști, din toate departamentele, lucrează în ritm susținut pentru ridicarea celui mai nou și mai bine cotat proiect imobiliar din Suceava. Structura de rezistență a noului complex imobiliar este deja vizibilă chiar de la șoseaua principală, bulevardul Sofia Vicoveanca, fiind cea mai elocventă dovadă a faptului că lucrările decurg excelent.

Lucrările de construcție, care au debutat în februarie 2022, se execută 100% profesionist, întreaga echipă fiind conectată la valorile promovate de dezvoltatorul imobiliar MANDACHI IMOBILIARE – calitate, responsabilitate, respect. Astfel, pe lângă faptul că se lucrează operativ, se pune accent pe calitate și respect față de viitorii clienți.

MANDACHI TWINS este compus din 2 blocuri ”gemene”, de 4 etaje + etaj retras de tip penthouse, mansardat, cu un număr total de 100 de apartamente și penthouse-uri cu dimensiuni cuprinse între 50 mp și 120 mp, la prețuri foarte atractive.

Oportunități imobiliare - Ansamblul rezidențial de apartamente TWINS capătă contur, odată cu finalizarea primului nivel

Toate apartamentele din cadrul MANDACHI TWINS sunt construite responsabil, pentru a-și menține valoarea în timp, motiv pentru care întreaga construcție se face doar cu materiale ultra premium, începând de la cărămidă, continuând cu vata bazaltică, terminând cu finisajele exclusiviste care includ decorațiuni din lemn, piatră, tapet sau sticlă.

Finalizarea primelor 20 de apartamente la nivel de structură, în 75-90 de zile

O performanță pe care dezvoltatorul imobiliar își propune să o atingă până la jumătatea anului este cea de finalizare la nivel structural a primelor trei niveluri ale complexului, respectiv Demisol 2, Demisol 1 și Parter. Asta ar însemna ca într-un interval de aproximativ 75-90 de zile să fie finalizate la nivel structural primele 20 de apartamente din bloc.

Echipa de construcții este una de nivel european și este compusă 100% din profesioniști. Recuzita echipei de construcție este una impresionantă, aceasta utilizând o paletă de agregate, materiale și utilaje foarte performante și moderne, prin intermediul cărora se poate realiza în parametri optimi o construcție cu pretenții mari, precum Ansamblul rezidențial de apartamente MANDACHI TWINS. Astfel, începând de la distanțiere, terminând cu panourile metalice noi sau cu sisteme de prindere performante, totul este de ultimă generație, garantând o cofrare impecabilă.

Betonul este de cea mai bună calitate, furnizorul fiind una dintre cele mai reputate stații de betoane din Suceava. Toate turnările sunt verificate în laborator de o firmă specializată în domeniu, clasele de beton fiind atent monitorizate.

Structura de rezistență a clădirii – robustețe și siguranță

Forma viitoarelor “blocuri gemene” începe să se vadă, întrucât este deja turnat beton în toate demisolurile, atât cel de egalizare, cât și cel din radierele generale, pereți și stâlpi.

Oportunități imobiliare - Ansamblul rezidențial de apartamente TWINS capătă contur, odată cu finalizarea primului nivel

Radierele au o grosime impresionantă de 80 cm și sunt evident, armate cu fier, la care se adaugă încă aproximativ 20 cm betonul de egalizare, ajungându-se astfel la o grosime totală de 1 metru și la peste 200 tone de fier integrat, ceea ce confirmă robustețea fundațiilor viitorului ansamblu rezidențial de apartamente MANDACHI TWINS.

Fierul este în integralitate fasonat în fabrică și este montat cu precizie de către echipa de construcție. Pentru o fixare milimetrică, se folosește sudură atât la bază, cât și intermediară, după ce în prealabil întreaga trasare topo este efectuată și supravegheată prin stații totale de către una dintre cele mai importante firme de topografie și măsurători din țară.

Oportunități imobiliare - Ansamblul rezidențial de apartamente TWINS capătă contur, odată cu finalizarea primului nivel

“Acordăm o importanță deosebită fierului și procedurilor de montare a acestuia, și nu facem nici cel mai mic compromis când vine vorba de cantități, grosimi sau asamblări, întrucât știm cât de important este acest domeniu într-o construcție, indiferent de natura ei. Este imperios necesar ca viitorii locatari ai ansamblului rezidențial MANDACHI TWINS să aibă ferma convingere și deplina liniște că lucrarea a fost făcută 100% profesionist, fără nici un compromis și fără nici un risc asumat. De asta se pot convinge clienții și prin prisma faptului că la predarea apartamentului li se va oferi un stick care va conține inclusiv procedurile de execuție a armării și a turnării betonului încă din fazele incipiente ale construcției, până la cele finale”, a precizat dezvoltatorul imobiliar.

Birou de vânzări chiar în incinta șantierului, pe bdul Sofia Vicoveanca, lângă Primagra

Orice persoană interesată să achiziționeze un apartament în Ansamblul rezidențial MANDACHI TWINS este invitată să vină la Biroul de vânzări situat chiar în incinta șantierului, pe bdul Sofia Vicoveanca, lângă Primagra și foarte aproape de Hotel Imperium. Cu această ocazie, se poate face și o vizionare de tip ”inspecție” a șantierului împreună cu dezvoltatorul, pentru a se vedea cum se construiește, cum lucrează echipa de profesioniști și cu câtă responsabilitate se tratează în șantier orice aspect ce ține de Ansamblul rezidențial MANDACHI TWINS, probabil cel mai bine cotat proiect imobiliar de apartamente din Suceava.

Oportunități imobiliare - Ansamblul rezidențial de apartamente TWINS capătă contur, odată cu finalizarea primului nivel

Vânzările apartamentelor se fac prin contact direct cu dezvoltatorul, fără intermediari și fără agenții imobiliare sau persoane interpuse. Astfel, viitorul proprietar de imobil din MANDACHI TWINS este sigur că prețul pe care l-a plătit nu conține și alte comisioane către alți intermediari. Toate tranzacțiile vor fi făcute doar prin intermediul dezvoltatorului.

Detalii la tel. 0756.035.396, site-ul www.mandachitwins.ro sau www.facebook.com/mandachitwins

Achiziția unui apartament, o investiție sigură, într-o perioadă când prețurile o iau razna

Investiția într-un apartament este probabil una dintre cele mai sigure și inspirate investiții ale momentului, fiind o modalitate de protejare a devalorizării banului într-o perioadă cu inflație în continuă creștere, cu prețuri care o iau razna de la o zi la alta, la produse și la servicii.

Chiar dacă situația politică și socială la nivel intern și internațional este una atipică și pe alocuri incertă, investiția într-un imobil este una sigură în acest moment. Iată câteva motive:

- în primul rând, prețul apartamentelor noi va crește în perioada următoare, dat fiind creșterea inevitabilă a prețurilor materialelor de construcție.

- în al doilea rând, s-a dovedit că în perioada crizelor anterioare valoarea apartamentelor nu s-a depreciat, ba din contră, s-a menținut stabilă, după care a crescut considerabil.

- banii investiți într-un imobil sunt cel mai bine protejați de inflația în creștere, iar apartamentul este un bun care are randamentul asigurat, nu consumă bani, ba chiar poate produce venituri consistente, cererea de spații de cazare și închiriere fiind foarte mare pe piață.

Oportunități imobiliare - Ansamblul rezidențial de apartamente TWINS capătă contur, odată cu finalizarea primului nivel

O achiziție rapidă de apartamente sau case în acest moment poate preîntâmpina neplăceri ulterioare generate de creșteri mari ale prețului, astfel că orice investiție în această perioadă are mari șanse să se dovedească a fi una inspirată, dacă ne raportăm la faptul că, în baza estimărilor specialiștilor, creșterea prețurilor la materiale de construcție poate genera majorări ale prețurilor pe mp chiar și de 40-50%.

În prezent, dezvoltatorul complexului rezidențial MANDACHI TWINS are încă oferte excelente pentru o posibilă investiție de succes, dar numărul locuințelor disponibile este limitat.

Cele cinci tipuri de apartamente oferite în Ansamblul rezidențial Twins

Dezvoltatorul MANDACHI IMOBILIARE preconizează ca zidăria blocurilor să înceapă cel târziu în vara acestui an, iar finalizarea integrală a structurii de rezistență a blocurilor să se termine cel târziu în toamna lui 2022. Practic se dorește ca până la finalul anului, blocurile să fie ridicate integral, urmând ca imediat să se treacă la etapa finisajelor interioare și exterioare.

În cadrul Ansamblului rezidențial MANDACHI TWINS se găsesc 5 tipuri de apartamente + 4 tipuri de penthouse-uri.

Cele 5 tipuri de apartamente principale se regăsesc pe fiecare etaj. Astfel, clienții care doresc să își achiziționeze un apartament nou în complexul rezidențial MANDACHI TWINS pot opta pentru 3 tipuri de apartamente cu 2 camere și 2 tipuri de apartamente cu 3 camere.

Apartamentele de 2 camere sunt de 50 mp, 60 mp, 70 mp, în timp ce apartamentele cu trei camere sunt de 78 mp și 87 mp. Practic, se atinge întreaga paletă de preferințe ale viitorilor clienți, putându-se opta atât pentru un apartament cu o suprafață mai mică, „de investiție”, cum este cel de 50 sau 60 mp, cât și pentru un apartament mai mare, cu trei camere, cum sunt cele de 78 și 87 mp.

Oportunități imobiliare - Ansamblul rezidențial de apartamente TWINS capătă contur, odată cu finalizarea primului nivel

Toate apartamentele au cel puțin două balcoane, deci o suprafață terasabilă generoasă, și, ceea ce este o inovație în sfera ansamblurilor rezidențiale din Suceava, toate băile sunt ventilate natural, cu geam. Sucevenii își doresc apartamente ale căror băi să aibă geam, acest lucru generând o stare de confort suplimentar.

Prețuri avantajoase - investiție sigură și profitabilă într-o zonă cu potențial mare de creștere

De ce clienții consideră că MANDACHI TWINS este o investiție sigură? În primul rând datorită proiectului foarte profesionist gândit. Desigur, foarte importante sunt și alte aspecte. Unul dintre ele este amplasamentul zonei în care se construiește. Centrul orașului a devenit o problemă în majoritatea orașelor reședință de județ din țară. De obicei, în zonele centrale se creează aglomerații urbane care scad calitatea vieții, creșterea nivelului de poluare fonică sau a aerului fiind o problemă greu de gestionat, de aceea oamenii preferă zonele de la margine de oraș, acesta fiind un trend în toată Europa.

Încrederea în proiectul MANDACHI TWINS survine și ca urmare a amplasamentului său.

Zona Metro este în mod evident unul dintre viitoarele poluri de dezvoltare urbană ale Sucevei. Aici, autoritățile au anunțat investiții masive în proiecte cheie pentru oraș. Este notabilă dezvoltarea în zona Metro a unor proiecte extraordinare pentru oraș: Sala Polivalentă nouă (la doar câteva sute de metri de TWINS), stadion nou, precum și diverse alte investiții în zonă.

Oportunități imobiliare - Ansamblul rezidențial de apartamente TWINS capătă contur, odată cu finalizarea primului nivel

Pentru proprietarii de apartamente de la MANDACHI TWINS această dezvoltare a zonei reprezintă un mare avantaj, pe lângă bine cunoscutele beneficii date de poziționarea apropiată de şcoală, stație bus, Metro sau spital, dar și de vederea panoramică de excepție, blocurile fiind situate într-o zonă care generează o panoramă unică a Sucevei.

Macheta blocurilor MANDACHI TWINS – la Iulius Mall, etajul 1

Cine dorește să vadă cum vor arăta cele două blocuri gemene, precum și parcările, spațiile comerciale sau zona de spațiu verde, de recreere și de joacă pentru copii are la dispoziție posibilitatea de a vedea macheta MANDACHI TWINS la etajul 1 de la Iulius Mall, chiar cum se urcă pe scările rulante spre Food-Court. Acolo va putea analiza atât macheta, cât și un video care rulează pe un ecran mare, dar va putea lua și broșuri de prezentare ale complexului rezidențial.

Detalii la tel. 0756.035.396, site-ul www.mandachitwins.ro sau www.facebook.com/mandachitwins

Imagini
Oportunități imobiliare - Ansamblul rezidențial de apartamente TWINS capătă contur, odată cu finalizarea primului nivel
Oportunități imobiliare - Ansamblul rezidențial de apartamente TWINS capătă contur, odată cu finalizarea primului nivel
Oportunități imobiliare - Ansamblul rezidențial de apartamente TWINS capătă contur, odată cu finalizarea primului nivel
Oportunități imobiliare - Ansamblul rezidențial de apartamente TWINS capătă contur, odată cu finalizarea primului nivel
Oportunități imobiliare - Ansamblul rezidențial de apartamente TWINS capătă contur, odată cu finalizarea primului nivel
Oportunități imobiliare - Ansamblul rezidențial de apartamente TWINS capătă contur, odată cu finalizarea primului nivel
Oportunități imobiliare - Ansamblul rezidențial de apartamente TWINS capătă contur, odată cu finalizarea primului nivel
Oportunități imobiliare - Ansamblul rezidențial de apartamente TWINS capătă contur, odată cu finalizarea primului nivel
Oportunități imobiliare - Ansamblul rezidențial de apartamente TWINS capătă contur, odată cu finalizarea primului nivel
Oportunități imobiliare - Ansamblul rezidențial de apartamente TWINS capătă contur, odată cu finalizarea primului nivel
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere