range-maxillary

„Ora Poveștilor”, la Biblioteca Bucovinei

În fiecare joi a săptămânii, la ora 13.30, la Secția de împrumut pentru copii a Bibliotecii Bucovinei copii sunt așteptați la „Ora Poveștilor”.

Ora Poveștilor” este un program desfășurat în parteneriat cu Palatul Copiilor Suceava ce urmărește să trezească în sufletele avide de cunoaștere ale copiilor dorința de a se apropia de carte, dorința de a citi, respectul față de carte și încurajarea exprimării libere.

„Ora Poveștilor”, la Biblioteca Bucovinei

Pentru copii, dezvoltarea unei bune competenţe de lectură este esenţială, iar accesul liber la lectură şi, pe această bază, la informare şi cunoaştere, se impune în societatea modernă ca unul dintre drepturile fundamentale ale copilului.

Copilăria, adolescenţa şi post-adolescenţa sunt perioade optime ale învăţării, iar copilul-cititor de azi va deveni adultul-cititor de mâine.

Vârsta copilăriei este cea mai favorabilă perioadă pentru acumularea unor impresii puternice, este vârsta imaginației, a visării și a jocului. Lectura influențează formarea personalității copilului, educația și cunoașterea, iar abilităţile de lectură deprinse în copilărie devin o pasiune pentru tot restul vieţii.

Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” urmăreşte în permanență creşterea gradului de interacţiune cu publicul său ţintă prin oferirea unor servicii sau programe gratuite cu adresabilitate directă.

Imagini
„Ora Poveștilor”, la Biblioteca Bucovinei
Impresii, ganduri ...

Premiere
  • The Craft: Legacy

    The Craft: Legacy

    Gen: Groaza, Drama, Fantezie
    Program cinematografe