range-maxillary

„Panică la Operă”, la Suceava

Vestita piesă de teatru „Panică la Operă” va avea loc la Suceava săptămâna viitoare, pe 7 martie, de la ora 19:00.
Biletele costă 60 de lei şi 50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari, în limita a 100 de bilete, şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul I, telefon 0230 523 718.
După succesul fulminant cu spectacolul "Prenumele", producătorii şi regizorul acestuia s-au reunit pentru o nouă producţie teatrală. "Panică la Operă", de Ken Ludwig, este al doilea spectacol marca Wonder Theatre. Denumită de Washington Post "una dintre cele mai bune comedii ale secolului XX", piesa a fost produsă pentru prima dată cu mare succes în West End (1986) şi pe Broadway (1989), fiind ulterior repusă în scenă în anul 2010. De atunci "Panică la Operă" a fost tradusă în 16 limbi şi jucată în 25 de teatre din întreaga lume.

„Panică la Operă”, la Suceava


Acţiunea piesei "Panică la Operă" are loc în 1934, într-un apartament de hotel din Cleveland. „Directorul Operei, Saunders, reuşeşte, după lungi negocieri, să îl convingă pe faimosul tenor Tito Merelli, numit şi Il Stupendo, să vină în Cleveland pentru a-l interpreta într-o unică reprezentaţie pe Othello. Ceea ce trebuia să fie o seară extraordinară se transformă în coşmar în momentul în care celebrul tenor ia o doză dublă de sedative şi îşi pierde cunoştinţa. Într-o încercare disperată de a salva seara, Saunders îl convinge pe asistentul său, Max, care de mult cocheta cu ideea de a urca pe scenă, să îmbrace costumul lui Othello şi să se dea drept marele tenor.

Imagini
„Panică la Operă”, la Suceava
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere