range-maxillary

Parazitii sustin doua concerte în Suceava, saptamana viitoare

Renumita trupă de muzică hip-hop "Paraziții" va susține două concerte la Suceava, săptămâna viitoare, în zilele de 26 și 27 octombrie.
Evenimentul va avea loc în Auditoriumul "Joseph Schmidt" de la USV, începând cu ora 19.00.
Inițial, trupa a fost invitată să susțină concertul joi, 27 octombrie, dar pentru că numărul doritorilor este foarte mare, organizatorii au decis să mai organizeze un spectacol.
"Datorită solicitărilor foarte mari pentru data de 27 octombrie am decis să mai organizăm încă un concert pe data de 26 octombrie, tot la ora 19:00. Biletele pentru ambele concerte se vor putea achiziționa și ridica începând de luni la Observatorul Astronomic în intervalele orare 10:00 - 12:00 și 15:00 - 17:00.
Cei care au rezervat loc pentru data de 27 vă rugăm să veniți să vă ridicați biletele pentru a confirma rezervările și a ocupa locurile", au transmis organizatorii, Casa de Cultură a Studenților din cadrul Universității "Ștefan cel Mare" Suceava.
Prețul unui bilet este de 30 de lei sau 15 lei pentru studenți și elevi.
”O discografie impresionantă. Printre pionierii muzicii hip-hop din România. Nenumărate concerte și premii și un fanbase impresionant. Paraziții e una dintre primele trupe de hip-hop din România formata din Cheloo, Ombladon și FreakaDaDisk înființată în 1994”, transmit organizatorii. Relatii suplimentare la tel. 0752 092 606.

Parazitii sustin doua concerte în Suceava, saptamana viitoare

Imagini
Parazitii sustin doua concerte în Suceava, saptamana viitoare
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere