range-maxillary

Parcul Șipote și pădurea Zamca pot fi transferate Primăriei Suceava

O lege foarte importantă pentru municipiul Suceava , de unde a și plecat ca inițiativă legislativă, a fost aprobată miercuri în Camera Deputaților, for decizional, după ce a trecut anterior de Senat.

Legea prin care pădurile parc poate fi transferate gratuit la primării a fost aprobată cu doar un vot împotrivă.

„S-a aprobat în Camera Deputaților proiectul de lege inițiat de municipiul Suceava, prin intermediul parlamentarilor suceveni, privind transferul cu titlu gratuit a pădurilor parc la autoritățile locale. În baza acestei legi putem cere Guvernului României trecerea la municipalitate a unei suprafețe de aproximativ 150 hectare pădure-parc din zona Parcului Șipote și a Păduricii Zamca.
Mulțumesc tuturor parlamentarilor de Suceava și a celor doi deputați ai minorităților polonă și italiană pentru sprijinul acordat”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

Edilul sucevean a adresat mulțumiri și pentru sprijinul acordat de Romsilva și fostul secretar de stat Gelu Puiu, exprimându-și speranța ca transferul acestor păduri -parc la municipiu să se facă cât mai rapid, încât să poată fi gestionate și amenajate ca zone de agrement, măsură așteptată de o mulțime de suceveni.

Parcul Șipote și pădurea Zamca pot fi transferate Primăriei Suceava

Imagini
Parcul Șipote și pădurea Zamca pot fi transferate Primăriei Suceava
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere