range-maxillary

Premii valoroase și recitaluri live la târgul de nunți Trend Mariaj 2017, la Shopping City Suceava

Viitorii miri sunt aşteptaţi în perioada 10-12 februarie la Shopping City Suceava, la a IV-a ediţie a Târgului de Nunţi Trend Mariaj, unde, printre surprizele pregătite se numără zeci de premii consistente, spectacole cu muzică live susţinute de artişti de seamă - Taraful Laura Olteanu, Fly Band, DJ Verony Team, Bianca Ciubotaru, Elena Popa, Simona Vasilovici, demonstraţii de dans susţinute de Alpha Dance, precum şi demonstraţii de hairstyle & manichiură oferite de Hairstudio Barbershop by Dizzy şi Salon Pink Diamond.

În cadrul evenimentului, sucevenii vor avea şansa să se întâlnească cu cei mai buni specialişti pentru a afla ultimele tendinţe din domeniul nunţilor: ce este nou, ce se poartă, ce se potriveşte cel mai bine pentru nunta lor, totul în conformitate cu bugetul alocat, pentru a avea nunta pe care o visează. Fie că îşi doresc să pună la punct ultimele detalii ori să aleagă o gamă variată de servicii, la târgul de nunţi din incinta Shopping City Suceava, dorinţele viitorilor miri vor prinde contur.

Torturi, prăjituri, aranjamente florale, invitaţii, mărturii

Domnişoarele care sunt în căutarea rochiei de mireasă trebuie să viziteze târgul de nunţi de la Shopping City şi să se înscrie la tombola organizată. Marele premiu este o rochie de mireasă în valoare de 2.500 lei oferită de la Bride2be Boutique, magazin care va prezenta la târg, în premieră, noua colecţie de rochii. În plus, cu zeci de modele de rochii din colecţiile 2017 vor fi acolo şi standurile Mariaje a Paris sau My Bride. Fie că visează la o rochie de tip sirenă, prinţesă, de bal sau A-line, cu trenă lungă sau mai scurtă, cu design deosebit ori simplă, din dantelă, rochia visurilor poate fi găsită la Trend Mariaj.

Tot aici, mirii îşi vor putea alege costumul de ceremonie, de la clasic până la modern sau „made to measure” (Camiceria Italiana, Dovani, Ghio’s Collection), astfel încât fiecare să îşi găsească ţinuta perfectă. De altfel, nelipsite vor fi şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: torturi, prăjituri şi candy baruri (Delicatese Larisa, Bujor, Cofetăria Chocolate, Cofetăria Amalia Fălticeni, Mopan), decoraţiuni şi aranjamente florale (Design Art, Florăria Mi Alma, Gala Design, Idealia Events, Tomiot, Crystal Mariage, Florăria Exotică), inele de logodnă şi verighete din aur alb sau galben la standurile Stil Biju, Atlantis Gold, Ella Bijou şi Sabrini, servicii foto (Floricel Adrian Photographer, Foto Emoţii, Ionuţ Platon Photography, Marius Girigan Fotograf, Dana Grigorean Fotograf, Edy Guadanini Fotograf, Mihai Fotograf) sau servicii video (Gimi Video, Paul Videograf, Răzvan Gavriluţ Videographer, 25 wedding foto-video, Mavi Studio foto – video), cabine foto (Fabrica de zâmbete, Foto Emoţii, Cutiuţa cu Amintiri), invitaţii personalizate şi mărturii (Indigo Cards Cluj, Tipo Help, Decoraţiuni Tomiot, Caricatur BOA), servicii de make-up and hairstyle pentru mire şi mireasă (Salon D’Anais, Hairstudio Barbershop by Dizzy, Salon Pink Diamond), dar şi sonorizare (Party Show Entertainment, Rekord Sound), DJ, artişti şi formaţii, gheaţă carbonică, ecran led (Ormedia), valsul mirilor (Alpha Dance) sau locaţii de nuntă (Palatul Alexander, Restaurant Anytime) şi destinaţii atractive pentru luna de miere (Life Tour). Expozanţii s-au pregătit şi cu reduceri atractive pentru toţi cei care vor semna contracte pe perioada târgului.

Premii atractive pentru participanţii la târg

Organizatorii târgului transmit că „dacă vii la Shopping City în weekend şi te înscrii la tombolă ai şansa să câştigi o mulţime de premii valoroase puse în joc de participanţii la târgul de nunţi, constând în servicii şi produse dedicate celui mai important eveniment din viaţa unui cuplu: nunta. Astfel, viitorii miri pot câştiga: un moment musical oferit de Laura Olteanu, un voucher în valoare de 500 lei pentru verighete din aur oferit de Stil Biju sau un inel din aur de 14k oferit de Atlantis Gold, un tort de mireasă (10 kg) oferit de Cofetăria Chocolate, pachet de 3 ore cabină foto (Fabrica de zâmbete – cabină foto), pachet complet pentru mireasă (make-up, coafură, manichiură) oferit de Salon D Anais, buchet de mireasă (400 lei) – Idealia Events, Şedinţă foto Marius Girigan Fotograf, două torturi onomastică – Delicatese Larisa, buchet de mireasă (250 lei) – Floraria Mi Alma, şedinţă foto Trash the Dress – Ionuţ Platon Fotograf, tort aniversar - Cofetăria Amalia Fălticeni, set pahare de miri – Crystal Mariage, şedinţă foto cuplu – 25 wedding.ro, gheaţă carbonică valsul mirilor – Mavi Studio, pachet complet cursuri valsul mirilor – Alpha Dance, şedinţă foto „save the date” – Ionuţ Giuseppe Fotograf, şedinţă foto de cuplu cu make-up inclus – Salon Pink Diamond, pachet complet mire (tuns, aranjat păr şi barbă, manichiură) – Hairstudio Barbershop by Dizzy.

Sâmbătă, începând cu ora 12:00, matinalii de la Viva Fm, Călin şi Iulia, vor transmite live de la Târgul de Nunţi Trend Mariaj, ce se poartă, ce este nou şi care sunt cele mai în vogă servicii pentru nuntă.

Duminică, 12 februarie, începând cu ora 14:00, sucevenii sunt invitaţi la un spectacol cu muzică live de excepţie susţinut de artişti de seamă, apreciaţi de publicul sucevean: Taraful Laura Olteanu, Fly Band, DJ Verony Team, Bianca Ciubotaru, Elena Popa, Simona Vasilovici. De asemenea, vizitatorii vor putea admira şi demonstraţii de dans susţinute de Alpha Dance, precum şi demonstraţii de hairstyle & manichiură oferite de Hairstudio Barbershop by Dizzy şi Salon Pink Diamond.

Premii valoroase și recitaluri live la târgul de nunți Trend Mariaj 2017, la Shopping City Suceava

”Se anunţă o ediţie plină de surprize şi noutăţi, detalii găsindu-se pe pagina de facebook Trend Mariaj! Cei mai buni specialişti în domeniu din judeţul Suceava şi nu numai vor fi aici pentru a le oferi viitorilor însurăţei cele mai bune sfaturi în materie de nunţi”, au mai completat reprezentanţii Shopping City Suceava.

Imagini
Premii valoroase și recitaluri live la târgul de nunți Trend Mariaj 2017, la Shopping City Suceava
Premii valoroase și recitaluri live la târgul de nunți Trend Mariaj 2017, la Shopping City Suceava
Impresii, ganduri ...

Premiere
 • The Craft: Legacy

  The Craft: Legacy

  Gen: Groaza, Drama, Fantezie
  Program cinematografe
  In Curand
  • Top Gun: Maverick
   23.12.2020

   Top Gun: Maverick

   Gen: Actiune, Drama