range-maxillary

Primarul Sucevei a anunțat când vor fi aduse cele 40 de autobuze electrice

Dotarea societății de transport public a municipiului Suceava cu 40 de autobuze electrice se va concretiza în a doua jumătate a anului viitor.

Referindu-se la declarațiile recente ale consilierilor locali PSD, cum că acele autobuze nu vor fi aduse vreodată, pentru că nici nu s-a depus un proiect în acest sens, primarul Sucevei, Ion Lungu, a ținut să lămurească lucrurile:

“Eu, față de alții care doar vorbesc, am adus 33 de autobuze noi, performante, la Suceava. Le-am adus personal din Franța. În privința autobuzelor electrice, data limită de depunere a proiectelor nu depinde de noi. Aceste fonduri europene au fost blocate până acum, iar termenul de depunere este până la finele anului. Un termen realist de aducere a lor este 30 iunie 2019, dacă nu apar contestații la licitație.

Cei care vorbesc acum și ne dau lecții de morală au lăsat o societate în faliment. În locul lor, mi-ar fi jenă să vorbesc”.

Pentru depunerea proiectului de achiziționare a autobuzelor electrice mai era nevoie și de un sediu propriu al TPL, actualul având o situație juridică complicată, pentru care municipalitatea se judecă cu TASA de ani și ani de zile.

De aceea, recent, unui teren cu o suprafață de 2,5 hectare, de la capătul străzii Căpitan Grigore Andrei, din Burdujeni Sat, i s-a dat destinația de bază auto TPL pentru viitoare divizie electrică de autobuze.

Primarul Sucevei a anunțat când vor fi aduse cele 40 de autobuze electrice

Imagini
Primarul Sucevei a anunțat când vor fi aduse cele 40 de autobuze electrice
Impresii, ganduri ...

Premiere
 • The Craft: Legacy

  The Craft: Legacy

  Gen: Groaza, Drama, Fantezie
  Program cinematografe
  In Curand
  • Top Gun: Maverick
   23.12.2020

   Top Gun: Maverick

   Gen: Actiune, Drama