range-maxillary

RCS & RDS introduce canale noi în grila de televiziune Digi TV - Discovery, TLC, E! Entertainment HD

Pe final de an, compania RCS & RDS va introduce în grila de televiziune Digi TV următoarele canale de televiziune: Discovery Channel, TLC, E! Entertainment HD, versiunea HD a canalului HBO2 şi Cinemax2.

Discovery Channel va fi disponibil în grila TV de cablu analogic şi digital, cât și pe satelit, în pachetul de bază. Discovery Channel este brandul de televiziune din categoria documentare dedicat creării de conținut de cea mai înaltă calitate, având cea mai vastă distribuție la nivel global.

TLC va fi introdus în grila TV de cablu analogic şi digital, cât și pe satelit, în pachetul de bază. TLC este televiziunea de divertisment și programe documentare dedicată femeilor. TLC prezintă povești din viața reală, despre familie, călătorii, renovarea locuinţei, abordări diverse de look personal, subiecte cu care rezonează publicul feminin din întreaga lume.

E!Entertainment HD va fi introdus în grila TV de cablu digital. E! este singura televiziune care difuzează în România, 24 de ore din 24, programe de divertisment dedicate celebrităților și culturii pop.

În cadrul pachetelor opţionale care cuprind canalele HBO, RCS & RDS introduce HBO2 în format HD atât în pachetul HBO, cât şi în pachetul HBO MaxPack. În cadrul pachetului HBO MaxPack va mai fi introdus şi noul canal Cinemax2, care oferă o gamă largă de filme şi seriale produse de marile studiouri internaţionale, din categoria celor premiate sau favorite ale festivalurilor de film.

Abonamentele Digi TV conţin, în funcție de pachetul ales, până la 100 de canale de televiziune, dintre care 30 sunt în format HD.

RCS & RDS și Discovery România anunță un parteneriat extins pentru distribuția Eurosport, Discovery Channel și TLC

Acordul extins va include distribuția brandurilor Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel și TLC în grila TV de cablu analogic şi digital, cât și pe satelit, în pachetul de bază pe care RCS & RDS îl oferă clienților

Abonații RCS&RDS vor putea urmări competiții sportive premium disponibile exclusiv pe Eurosport 1 și Eurosport 2, precum și programe documentare de cea mai înaltă calitate, transmise pe Discovery Channel și TLC.

Imagini
RCS & RDS introduce canale noi în grila de televiziune Digi TV - Discovery, TLC, E! Entertainment HD
Impresii, ganduri ...

Premiere
  • The Craft: Legacy

    The Craft: Legacy

    Gen: Groaza, Drama, Fantezie
    Program cinematografe