range-maxillary

Contractul pentru site-ul Cinematografului Modern a fost reziliat

Contractul de 50.600 de lei pentru realizarea site-ului Cinematografului Modern, în cadrul unui sistem informatic de rezervare şi plată online pentru achiziţia de bilete, inclusiv de pe dispozitive mobile, a fost reziliat.

„Celebrul site a adus un prejudiciu de imagine primăriei, dar nici un prejudiciu economic, pentru că în contract era stabilit un termen de livrare a acelor servicii, care nu au mai fost furnizate, drept urmare, contractul s-a reziliat, a devenit nul de drept”, a anunţat ieri primarul Sucevei, Ion Lungu.

La momentul lansării site-ului www.cinemamodernsuceava.ro, preţul anunţat pentru realizarea acestuia - 50.600 lei, a stârnit o adevărată furtună mediatică, fiind considerat exagerat de mare. Explicaţiile ulterioare, referitoare la faptul că această sumă reprezintă preţul total al unui pachet de servicii software şi echipamente hardware necesare pentru realizarea unui sistem integrat de prezentare a filmelor, programului de funcţionare, orelor de difuzare, rezervare de locuri dar şi plată a biletelor de acces la film, atât fizic, la casierie, online – pe site dar şi pe mobil, atât de la cele care rulează sistemul Android cât şi cele cu IOS (Iphone), au fost tardive.

„În privinţa acelui contract a fost o deficienţă de comunicare. La vremea respectivă am analizat ce s-a făcut acolo, a fost făcută o achiziţie prin serviciul de achiziţii publice, serviciile nu au furnizate în termenul contractual şi atunci contractul a fost reziliat”, a adăugat Ion Lungu, care nu s-a pronunţat în nici un fel în privinţa valorii respectivului contract, considerând că evaluarea trebuie făcută de specialişti.

În prezent, siteul Cinematografului Modern, realizat în baza acelui contract, este funcţional, dar nu se ştie ce se va întâmpla cu el mai departe. Nu este exclusă varianta organizării unei noi licitaţii, în urma căreia să fie făcut un alt site.

Imagini
Siteul Cinematografului Modern este inca activ, desi contractul a fost reziliat
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe