range-maxillary

România participă la Eurovision 2018 cu o spectaculoasa melodie a trupei The Humans -Video

Publicul român a ales câştigătorul Selecţiei Naţionale Eurovision 2018. Finala, care s-a desfăşurat la Sala Polivalentă din Bucureşti, a fost prezentată de Cezar Ouatu şi Diana Dumitrescu. Câștigătorul Eurovision 2018 România ne va reprezenta la Lisabona în semifinala II, iar dacă țara noastră se califică ajungem în marea finala din 12 mai de la Lisabona.
În finală au participat Rafael & Friends (cu „We Are One”), Tiri (cu „Desert De Sentimente”), Claudia Andas (cu „The One”), Echoes (cu „Mirror”), Dora Gaitanovici (cu „Fără Tine”), Eduard Santha (cu „Me som romales”), Vyros (cu „La La La”), Feli (cu „Bună de iubit”), Teodora Dinu (cu „Fly”), Mihai Trăistariu (cu „Heaven”), Xandra (cu „Try”), Jukebox feat Bella Santiago (cu „Auzi Cum Bate”), Alexia & Matei (cu „Walking On Water”), Erminio Sinni & Tiziana Camelin (cu „All The Love Away”) şi The Humans (cu „Goodbye”).


Artiștii de la The HUMANS au oferit un moment special cu piesa „Goodbye” și au intrat ultimii în concurs, cu numarul 15, în finala națională Eurovision 2018, de duminică seara, 25 februarie.
Publicul a votat timp de o oră şi a ales astfel reprezentantul României pentru Eurovision 2018.
De pe un număr de telefon s-a putut vota o singura dată pentru fiecare piesă în parte.
Melodia câştiătoare - Goodbye, este compoziţie semnată de Matei Alexandru şi Alin Neagoe, pe textul Cristinei Caramarcu.
Trupa este compusă din Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alexandru Matei (clape), Alex Cismaru (chitară), Adrian Tănase (voce), Cristina Caramarcu (voce).


Pentru Marea Finală, Televiziunea Română a organizat un show uriaş la Sala Polivalentă, pentru care a lucrat o echipă de 300 de oameni, coordonată de regizorul Petre Năstase. Spectacolul a avut două scene, 350 metri pătraţi de ecrane LED şi un show laser, iar 14 camere de filmat au urmărit toate momentele.
Eurovision este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Prima ediţie a avut loc în 1956, la Lugano, în Elveţia. Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.
Ediţia de anul acesta a Eurovision va avea loc la Lisabona, cu semifinalele programate pe 8 şi 10 mai şi finala, pe 12 mai.

Imagini
România participă la Eurovision 2018 cu o spectaculoasa melodie a trupei The Humans -Video
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe