range-maxillary

Sâmbătă seara se sting luminile de pe bulevardul principal, pentru a marca Ora Pământului

Municipalitatea suceveană se alătură celui mai mare eveniment de mediu, la nivel global.

“Ultima sâmbătă din luna martie marchează, în fiecare an, Ora Pământului.

Ora în care stingem luminile și oferim o binemeritată pauză planetei. Ora care ne reamintește responsabilitatea și grija pe care le avem față de Pământ.

Suceava ia parte la cel mai mare eveniment de mediu, iar în intervalul orar 20:30 - 21:30, iluminatul public pe toată porțiunea din fața primăriei, Bulevardul 1 Mai, până la intersecția cu Aleea Trandafirilor va fi oprit.

Fie că sunteți acasă sau la serviciu, vă îndemn și pe voi să faceți același lucru, preț de o oră, să luați și să oferiți o pauză planetei prin stingerea luminilor.

De asemenea, este și un moment al conștientizării. Nu doar o oră pe an trebuie să avem grijă de mediul înconjurător, ci zi de zi”, a spus viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

Sâmbătă seara se sting luminile de pe bulevardul principal, pentru a marca Ora Pământului

Municipiul Suceava face deja parte din rândul orașelor prietenoase cu mediul, iar una dintre măsurile luate de Primăria Suceava în acest sens o reprezintă înlocuirea întregului sistem de iluminat clasic, cu corpuri tip LED, energie verde (3843 lămpi iluminat stradal și peste 9200 de lămpi în 22 de unități școlare).

“Protejăm natura și trăim în armonie cu aceasta, gândindu-ne și la viitorul copiilor noștri. Responsabili și sănătoși!”, este îndemnul reprezentantului municipalității sucevene, care a făcut o tradiție din a marca an de an Ora Pământului și a îndemna și pe alții să ia măsuri similare.

Imagini
Sâmbătă seara se sting luminile de pe bulevardul principal, pentru a marca Ora Pământului
Impresii, ganduri ...


Viva FM
Premiere
  • Jungle Cruise

    Jungle Cruise

    Gen: Aventura, Fantezie, Comedie, Actiune
    Program cinematografe