range-maxillary

Simona Halep, încântată de întâlnirea cu o celebră actriţa americană

Cu ocazia turneului de la Indian Wells, tenismena româncă Simona Halep s-a întâlnit cu actriţa americană Elisabeth Shue şi fiica acesteia, Agnes.
Halep s-a declarat un fan al filmului "Bătălia sexelor", în care Shue interpretează rolul soţiei lui Bobby Riggs, Priscilla.

"Am fost onorată să o întâlnesc pe Elisabeth Shue şi pe frumoasa ei fiică. Îmi place ultimul ei film, Bătălia sexelor", a scris Halep pe reţelele de socializare.

Simona Halep cu actriţa americană Elisabeth Shue şi fiica acesteia, Agnes
Simona Halep cu actriţa americană Elisabeth Shue şi fiica acesteia, Agnes

"Bătălia sexelor" a fost numit celebrul meci de tenis din 1973, dintre Billie Jean King şi Bobby Riggs. Evenimentul a fost ecranizat la Hollywood, cu Emma Stone în rolul jucătoarei americane şi cu Steve Carell în cel al tenismenului.

Riggs, unul dintre jucătorii de top ai anilor '40, a susţinut permanent că nicio jucătoare nu poate învinge un tenisman. Astfel s-a ajuns la un meci între acesta, care avea 55 de ani, şi numărul 1 WTA din acel moment, Margaret Court (30 de ani în acel moment), pe care Bobby Riggs a învins-o categoric, cu 6-2, 6-1, pe 13 mai 1973.

Bobby Riggs o provocase iniţial pe Billie Jean King, care a refuzat prima propunere, însă s-a răzgândit după meciul cu Margaret Court şi l-a învins pe Bobby Rigs, pe 20 septembrie 1973, cu 6-4, 6-3, 6-3.

Bătălia sexelor - afis
Bătălia sexelor - afis

30.000 de spectatori şi 90 de milioane de telespectatori au urmărit "Bătălia sexelor", iar Billie Jean King a încasat un premiu de 100.000 de dolari.

Elisabeth Shue (54 de ani) a mai jucat în filme precum Back to the Future, Karate Kid, Cocktail, Leaving Las Vegas şi The Saint, dar și în seriale precum CSI.

Bătălia sexelor
Bătălia sexelor

sursa: Digisport.ro

Imagini
Simona Halep cu actriţa americană Elisabeth Shue şi fiica acesteia, Agnes
Bătălia sexelor - afis
Bătălia sexelor
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe