range-maxillary

Spectacole la Paris ale Teatrului „Matei Vișniec” Suceava

Teatrul sucevean care poartă numele celebrului dramaturg Matei Vișniec va susține anul acesta trei reprezentații la Paris, capitala Franței, dar și una dintre marile capitale culturale ale lumii.

„Am primit o scrisoare de la Institutul Cultural Român – la începutul lunii septembrie, Teatrul Matei Vișniec va avea reprezentații la Paris, la Ambasada României, în sala Bizantină, cu ocazia zilei Limbii Române. Este o onoare pentru noi și un merit deosebit al maestrului Matei Vișniec”, a anunțat primarul Sucevei, Ion Lungu.

În perioada următoare se vor analiza costurile acestei deplasări la Paris, în vederea alocării fondurilor necesare de la bugetul local, cazarea invitaților fiind asigurată de Institutul Cultural Român.

Spectacole la Paris ale Teatrului „Matei Vișniec” Suceava

„Iată că teatrul nostru iese în lume, și nu oriunde, ci tocmai la Paris!”, a concluzionat Lungu, care a menționat că tânăra instituție culturală suceveană are în curs de realizare și alte parteneriate interesante, la nivel internațional, unul dintre acestea fiind cu teatrul din Chișinău.

Imagini
Spectacole la Paris ale Teatrului „Matei Vișniec” Suceava
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere