range-maxillary

Spectacolul "Singură în fața dragostei și a morții", sâmbătă, pe scena Teatrului Municipal Matei Vișniec

Sâmbătă, 8 octombrie, la ora 19.00, Teatrul Municipal „Matei Vișniec” îi invită pe suceveni la un spectacol din ciclul teatral : Actorul în prim plan.

Acesta deschide o serie de spectacole în care publicul este invitat să cunoască actorii prin prisma spectacolelor cu un singur personaj. În distribuția spectacolului : actrița Clara Popadiuc, la chitară - Ștefan Lupu, regia artistică - Andrei Munteanu. Durata spectacolului: 50 de minute. Spectacolul este recomandat publicului de peste 16 ani.

Prețul unui bilet este de 20 lei pentru adulți și 10 lei pentru studenți și pensionari. Acestea pot fi procurate de la casierie, care este deschisă de marți până vineri, inclusiv, între orele 11:00 – 16:00.

Monodrama este un gen extrem de ofertant pentru actori, regizori și reprezintă un punct nevralgic în orice repertoriu teatral articulat.

Spectacolul Singură în fața dragostei și a morții reprezintă o incursiune brutală și metodică în cele mai intime detalii ale vieții unei ființe ignorate de propriul soț dar și de societatea contemporană a consumatorilor de plăceri.

Un studiu teatral elaborat în estetică brechtiană propune o analiză critică sistematică elucidând structura, tipurile, evoluţia şi criteriile adevărului, o satiră analitică pentru toți deținătorii de adevăruri absolute.

O comedie amară despre nenorocire și fericire, despre dragoste și ură, despre dedicație și uitare, despre oameni și obiecte.

Spectacolul "Singură în fața dragostei și a morții", sâmbătă, pe scena Teatrului Municipal Matei Vișniec

Dario Fo este un scriitor, scenograf, dramaturg, pictor, actor și regizor italian, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură în anul 1997. Este faimos atât pentru textele teatrale de satiră politică și socială, cât și pentru implicarea în viața politică. Actor, regizor, scenograf, dramaturg, creator de costume, impresar al propriei companii teatrale (dar și ca pictor) este cu siguranță un om de teatru complet.

Franca Rame a fost o actriță și om politic italian, luptătoare pentru drepturile femeilor. A fost prima femeie candidată la postul de președenție al Republicii Italiene.

Cosmin ROMEGA

Imagini
Spectacolul "Singură în fața dragostei și a morții", sâmbătă, pe scena Teatrului Municipal Matei Vișniec
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe