range-maxillary

Strângere de fonduri pentru salvarea echipei Foresta

Echipa de fotbal Foresta este foarte aproape de a fi desființată.

Cu toate că mâine este o ședință extraordinară de Consiliu Local pentru atribuirea finanțărilor nerambursabile de la bugetul local, CS Foresta nici măcar nu s-a înscris cu un proiect de finanțare. Ultima lor șansă de a mai primi bani de la bugetul local al Sucevei – 1,5 milioane de lei, cât sunt prevăzuți în buget pentru fotbal – este pe 18 mai, când va avea loc o nouă sesiune de atribuire a finanțărilor nerambursabile.

„Am văzut în această dimineață un apel disperat al celor de la Foresta în presa locală. Toată lumea se uită la Primărie, la primar, să-i salveze, dar noi trebuie să respectăm legea. Nu putem acorda finanțarea dacă nu sunt îndeplinite condițiile legale de acordare a fondurilor nerambursabile.

Totuși, în calitate de iubitor de fotbal, de om care își dorește ca această echipă să își continue activitatea, pentru că ar fi păcat să nu se întâmple așa, inițiez un proiect de colectă publică. Mai avem la dispoziție 14 zile în care Foresta trebuie să aducă certificat de la Finanțe, că nu au datorii la stat, pentru a putea participa la licitație. Fac apel la toți iubitorii de fotbal, persoane fizice, juridice, oameni de afaceri...”, a anunțat azi dimineață primarul Sucevei, Ion Lungu, care va dona 1000 de lei pentru salvarea Forestei.

Edilul sucevean consideră că dacă sunt măcar 500 de oameni care vor dona în contul bancar ce va fi comunicat de conducerea Forestei, echipa nu va mai fi desființată.

Clubul Sportiv Foresta are de achitat către bugetul de stat o datorie de 300.000 de lei, fără de care nu poate obține de la Finanțe adeverința necesară participării la atribuirea de fonduri nerambursabile de la Primăria Suceava.

Strângere de fonduri pentru salvarea echipei Foresta

„Avem la dispoziție 2 săptămâni, sper să putem strânge suma de bani necesară, încât clubul Foresta să poată participa la licitație, să putem salva acest club. Este bine să avem echipă de fotbal la Suceava, sunt foarte mulți iubitori ai acestui sport”, a concluzionat șeful municipalității sucevene, care a inițiat această colectă publică.

Cosmin ROMEGA

Imagini
Strângere de fonduri pentru salvarea echipei Foresta
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere